Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Βαρύ κατηγορώ από Γιάννη Συκιώτη σε Ηλία Κυρμανίδη

Με τη λήξη της προεκλογικής περιόδου, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου 2023, ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιου Δήμαρχος του Δήμου Καμένων Βούρλων και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημιουργικά ΜΑΖΙ», Γιάννης Συκιώτης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

απόψε ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 καλείστε να αποφασίσετε για το μέλλον του Δήμου, το αύριο του τόπου μας.

Ευχαριστώ τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τον σεβασμό και την ηθική που επέδειξαν, τον τίμιο αγώνα που πραγματοποίησαν ως σήμερα!

Συγχαίρω και ευχαριστώ ξανά τους επικεφαλής των υπολοίπων συνδυασμών, τους κ.κ. Γιάννη Πλατανιά και Γιάννη Ηλιόπουλο, καθώς και τους υποψηφίους τους, που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα κατέθεσαν την έμπρακτη αγωνία τους, τους γνήσιους προβληματισμούς τους και τις εποικοδομητικές προτάσεις τους για το αύριο του τόπου μας.

Κρατήσαμε χαμηλούς τόνους και δείξαμε τον απαραίτητο σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες. Αντίθετα, ο έτερος συνυποψήφιος σ’ αυτό τον δεύτερο γύρο εξακολουθεί να πορεύεται με βάση την τοξικότητα, τα ψέματα και τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Έφτασε στο σημείο να φορτώσει πάνω μας όλα αυτά τα οποία ο ίδιος πράττει  καθ’ όλη αυτή την περίοδο. Μετέτρεψε με την τοξικότητα και την απεχθή συμπεριφορά του αυτή την προεκλογική περίοδο στη χειρότερη που έχει ζήσει αυτός ο τόπος!

Όμως τα ψέματα δεν γίνεται να νικήσουν την αλήθεια!

Δεν πρέπει να αφήσουμε να κυριαρχήσει το σκοτάδι!

Όλοι μαζί, η πλατιά κοινωνική πλειοψηφία των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων που ζουν, εργάζονται και παράγουν καθημερινά εδώ, οφείλουμε να αντιταχθούμε με την ψήφο μας σε αυτές τις παλαιοκομματικές μεθόδους και πρακτικές.

Οφείλω να επαναλάβω ότι όλοι μαζί, πολίτες με διαφορετικές πολιτικές αναφορές, πρέπει να πορευθούμε με μοναδικό γνώμονα το κοινό συμφέρον, να εγγυηθούμε την ενότητα της περιοχής μας, τη διασφάλιση της συνοχής της και τον σεβασμό απέναντι στους συμπολίτες μας.

Ήμασταν δίπλα στον πολίτη και προσπαθήσαμε να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά του. Κατορθώσαμε να επιτύχουμε και να διασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων, για όλες τις Δημοτικές μας Ενότητες, σε όλες τις Κοινότητες. Δημιουργούμε υποδομές για να μπορεί η περιοχή μας να έχει την ανάπτυξη που δικαιούται.

Εσείς, οι πολίτες, βλέπετε, κρίνετε και συγκρίνετε.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 σας καλώ να δώσετε ισχυρή εντολή στο έργο, τη γνώση, την εμπειρία, το σχέδιο, τη διάθεση, τη βούληση και την επιθυμία για πρόοδο και προοπτική!

Σας καλώ να ισχυροποιήσετε το μήνυμα ότι ο Δήμος μας δεν μπορεί να κάνει ένα τεράστιο πισωγύρισμα!

Το οφείλουμε στον Δήμο μας!

Το οφείλουμε σε εμάς και τα παιδιά μας!

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΑΖΙ»

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΙΩΤΗΣ»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button