ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Νέα «πληγή» στην πλακόστρωση της κεντρικής πλατείας της Καρδίτσας

Νέο φαινόμενο διαστολής παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας προκαλώντας ανύψωση και σπάσιμο  επιφανειακών πλακών και ανοίγοντας μια ακόμα «πληγή» στην νέα πλακόστρωση που δείχνει σημάδια…πρόωρης γήρανσης.

Οι παρεμβάσεις που έγιναν πριν από ένα περίπου χρόνο με την δημιουργία – έστω και εκ των υστέρων- μιας τομής διαστολής στην επιφάνεια της κεντρικής πλατείας από το ύψος της μαρμαρόστρωσης μπροστά από τον ανδριάντα του Καραϊσκάκη και προς το κέντρο της με στόχο την εκτόνωση φαινομένων συστολών- διαστολών που εμφανίστηκαν από τους πρώτους μήνες ανακατασκευής της, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Έτσι βρισκόμαστε πλέον ενώπιον μιας νέας εκτεταμένης φθοράς -που πιθανότατα θα επεκταθεί περισσότερο, καθώς  το φαινόμενο δείχνει να είναι σε εξέλιξη – η οποία εύλογα προκαλεί τη δυσαρέσκεια των δημοτών που βλέπουν ένα ακόμα έργο ανάπλασης της κεντρικής πλατείας να εξελίσσεται σε προβληματικό υποβαθμίζοντας αντί να αναβαθμίζει την εικόνα του κεντρικότερου σημείου της πόλης.

Όπως ανέφερε στο KarditsaLive.Net ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παν. Σβερώνης, -ο οποίος δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την νέα «πληγή» της πλατείας- θα υπάρξει παρέμβαση για την αποκατάσταση της πλακόστρωσης από συνεργείο του Δήμου, ενώ υπογράμμισε ότι όσο συνεχίζεται η εμφάνιση ανάλογων προβλημάτων δεν πρόκειται να γίνει παραλαβή του έργου και αποπληρωμή του αναδόχου.

Δείτε φωτογραφίες:

..

Πηγή: karditsalive.net

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button