Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Θεατρική Ομάδα ‘Χ-αίρεται’: Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής για το Φεστιβάλ “ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΓΙΟΡΤΕΣ, Φεστιβάλ που γεφυρώνει”

 

Η ομάδα θεάτρου Χ-αίρεται κάνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, καθώς και σε ομάδες/φορείς για συμμετοχή στο 1ο παραλίμνιο Φεστιβάλ Θεάτρου, Μουσικής και Παράλληλων Δράσεων “ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΓΙΟΡΤΕΣ, Φεστιβάλ που γεφυρώνει”.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 29-30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου 2023 δίπλα στη λίμνη Πολυφύτου, με τη συνεργασία των Δήμων Κοζάνης – Σερβίων – Βελβεντού, και το open call αφορά όσους/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως:

α) μέλη της θεατρικής ομάδας με συμμετοχή στις πρόβες και την παράσταση. Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη θεατρική εμπειρία.

β) εθελοντές/ριες του Φεστιβάλ κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του (υποδοχή καλλιτεχνών, ταξιθεσία, οργανωτικά ζητήματα κλπ)  .

γ) συμμετέχοντες στις παράλληλες καλλιτεχνικές και περιβαλλοντικές δράσεις  του Φεστιβάλ, είτε ως μεμονωμένοι καλλιτέχνες, είτε ως φορείς – συλλογικότητες των τριών παραλίμνιων Δήμων

Οι πρόβες για την παράσταση θεάτρου ντοκουμέντο θα πραγματοποιηθούν στην Κοζάνη και θα διαρκέσουν από 25 Αυγούστου έως και 30 Σεπτεμβρίου όπου θα πραγματοποιηθεί η παράσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, καλέστε άμεσα στο 6989142363 Στέλιος Χλιαράς, ή στο 6973990563 Εύη Μιμίκου, ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο fb Χ-αίρεται ομάδα θεάτρου.


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button