ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Σάββατο 28 Ιουνίου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Σάββατο, 28 Ιουνίου, σε περιοχές των νομών, Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στις περιοχές ανατολικά του εργοστασίου της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα και της Αμμουδάρας περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Creta Beach, Agapi Beach, Marilena, Lambi, Minoa, Dolphin Bay, Appolonia, Ακτή Ζεύς, Santa Marina, ξενοδοχεία Κλινάκη και Παγωμένου.Στις περιοχές των επιχειρήσεων κέντρο Νίδα, ταβέρνα Πέριξ στον Αλμυρό, club Thalassa, μπαρ Αλέξανδρος, σινέ Τεχνόπολις, ταβέρνα Πετούση και μπάρμπα Γιώργος και στην επιχείρηση Bravo στην Αμμουδάρα.Επίσης στο Γάζι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και στις εργατικές κατοικίες Γαζίου καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.                    

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στην Αμμουδάρα στην οδό Διός, στην περιοχή του ξενοδοχείου Κλινάκη.                             

Από 9:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στην Αμμουδάρα τμηματικά στις περιοχές της ταβέρνας Πετούση, της ταβέρνας Μπαρμπα Γιώργος, του σινε Τεχνόπολης και στις οδούς Γοργόνας, Πάρου, Μακεδονίας, Ηλέκτρας, Σελήνης, Νάξου, Σύρου, Πόρου, Κω, Αιόλου, Αγ. Ραφαήλ, Πινδράρου, Κόνδου, Μήλου και στη λεωφ. Ανδρ. Παπανδρέου από την οδό Γοργόνας μέχρι την οδό Αγ. Ραφαήλ.

Από 10:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, γενικά στο χωριό Κρουσώνα και στις περιοχές της Αγ. Ειρήνης, του ιδρύματος Αγ. Σπυρίδωνα, της ταβέρνας Ξαθέρι και του φωτοβολταϊκού πάρκου Μαρκουλάκη.                         

Από 12:00 μ.μ. έως 2:00 μ.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στην Αμμουδάρα, στον Γαζανό ποταμό, στην περιοχή της παραλίας Heaven beach στις οδούς Καρπάθου, Μήλου, Τήνου, Σύρου, Πάτμου και Λέρου.

Από 12:30 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στην ΒΙΠΕ Τυλίσου, στη περιοχή της βιοτεχνίας Τσαφαντάκη, και της επιχείρησης Καθέρη                              

Από 1:00 μ.μ. έως 4:00 μ.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στην Αγ. Μαρίνα στο Τσαλικάκι, στην οδό Κωστή Παλαμά μετά παρόδων.

Στο Ρέθυμνο

Από 12:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ρεθύμνης, στις περιοχές Πρινές Βεδέροι Γεράνι.  

Στα Χανιά

Από 8:15 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Πλατανιά, στις περιοχές Ντερές, Ζουνάκι, Παπαδιανά.  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button