ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μύκονος: Πώς ο ταύρος σκότωσε τον 39χρονο πατέρα ενός κοριτσιού (vid)

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από το φρικτό τροχαίο – Ταύρος κάρφωσε στην κοιλιά τον 39χρονο – Το θύμα, που οδηγούσε μηχανάκι, βρέθηκε εν μέσω κοπαδιού που περνούσε το δρόμο και τράκαρε με τα ζώα στη Μύκονο

Σοκ και θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου, μετά τον ξαφνικό θάνατο του 39χρονου, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο, σε επαρχιακό δρόμο του νησιού τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου.

Σύμφωνα με τον θείο του θύματος, ο οποίος μίλησε στον Alpha, ο 39χρονος ενώ περνούσε με το μηχανάκι του στον επαρχιακό δρόμο Χώρας – Ανω Μεράς βρέθηκε εν μέσω κοπαδιού που περνούσε το δρόμο και τράκαρε με τα ζώα. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, καθώς τα κέρατα ενός ταύρου χτύπησαν τον άτυχο άνδρα στην κοιλιά.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε το σημείο μετέφερε τον άτυχο οδηγό στο κέντρο υγείας του νησιού, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 39χρονος ήταν πατέρας ενός κοριτσιού εννέα ετών και ήταν βιοπαλαιστής καθώς ήταν οδηγός σε μεταφορική εταιρεία ενώ είχε ως ασχολία και το ψάρεμα.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του 39χρονου

Ο Νίκος Αγαπηνός, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος μίλησε στην εκπομπή «Tlive» για την υπόθεση του φρικτού θανάτου 39χρονου.

«Πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός, που βρίσκεται υπό διερεύνηση από την υποδιεύθυνση αστυνομίας Μυκόνου. Για τα βοοειδή ζώα, η ευθύνη του κατόχου είναι πιο διευρυμένη, σε σχέση με αυτή που έχει ένας ιδιοκτήτης κατοικιδίου», σημείωσε ο ίδιος.

«Παράλληλα, πρέπει να ερευνηθεί και η ευθύνη των δημοτικών αρχών και των φορέων που είναι αρμόδιοι για την αδειοδότηση μιας τέτοιας δραστηριότητας. Με βάση το νομοθετικό πλαίσιο που είναι σε ισχύ, σε κατοικημένες περιοχές, απαγορεύεται η αδειοδότηση τέτοιων μονάδων», πρόσθεσε.

«Όλα αυτά είναι απόρροια του καθεστώτος ανομίας στη Μύκονο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι Αρχές πρέπει να έχουν υπόψη ότι όταν υπάρχουν αφύλαχτα κοπάδια από επικίνδυνα ζώα, που μπορούν να εξέλθουν ανά πάσα στιγμή, πιστεύω ότι δεν πρόκειται για απλή αμέλεια, είναι κάτι παραπάνω που πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button