ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Γιούχτας: Προς παραμονή ο Νίκος Σουργιάς- Έξι νέες αποχωρήσεις 

Συστάθηκε επιτροπή που θα τρέξει όλα τα θέματα της ομάδας 

Διοικητικό συμβούλιο  πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Γιούχτα έτσι ώστε να διευθετούν  τα θέματα τα οποία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπου η ομάδα θα βρεθεί στην Super League 2. 

Μετά το τέλος του σημερινού Δ.Σ. αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μια επιτροπή η οποία θα τρέξει όλα τα θέματα, ώσπου να βγει νέο Δ.Σ.

Σε αυτή την επιτροπή θα βρίσκονται οι Στράτος Κοτζαμάνης, Νίκος Ιερωνυμάκης, Γιάννης Χοχλιδάκης, Γιώργος Ντουράκης και Γιώργος Σταθόγλου. Οι πέντε άντρες θα τρέξουν όλα τα ζητήματα που θα χρειαστούν, ώστε ο Γιούχτας να οργανωθεί αγωνιστικά και μη, μέχρι να συγκροτηθεί το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ.

Την ίδια στιγμή όπως όλα δείχνουν στον πάγκο της ομάδας θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Σουργιάς. 

Όπως φαίνεται οι άνθρωποι της ομάδας έχουν απόλυτη εμπιστοσυνή στο Νίκο Σουργιά με τον οποίο κατέκτησαν το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα των Αρχανών αποδέσμευσε ακόμα 6 ποδοσφαιριστές. 

Συγκεκριμένα, παρελθόν αποτελουν οι Δωματάς, Χρήστου, Πλουσής, Γερακιός, Αζίζι και Κοντογιάννης. 

Οι πράσινοι ευχαρίστησαν τους παραπάνω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα και για την επιτυχία τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αθλητικός Όμιλος Αρχανών ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια κατά αλφαβητική σειρά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Αζίζι Νεκτάριο, Γερακιό Γιώργο, Δωματά Ιωάννη, Κοντογιάννη Γιώργο, Πλουσή Δομίνικο και Χρήστου Μάνο, οι οποίοι από σήμερα δεν είναι στο roster της Ομάδας μας λύνοντας έτσι την απόλυτα επιτυχημένη μας συνεργασία.

Η ομάδα μας εύχεται κάθε καλό και καλή επιτυχία σε ότι επιλέξουν από δω και πέρα σε όλα τα παιδιά που μαζί με όλη την ομάδα συνετέλεσαν και προσέφεραν τα μέγιστα στον δρόμο για την επιτυχία της ομάδας μας. Αποτέλεσαν κομμάτι αυτής της καταπληκτικής μας πορείας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έτσι όλοι μαζί καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας με κυρίαρχο αρχικά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο της Γ Εθνικής Κατηγορίας και το εισιτήριο για την άνοδο στα επαγγελματικά σαλόνια του ποδοσφαίρου .

Σας ευχαριστούμε και πάλι».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button