ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Δέλλας: «Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες, αλλά έχουμε πίστη στη δουλειά που κάνουμε»! (vid)

Ο ΟΦΗ δε βρήκε το γκολ της νίκης, σε κάποια από τις κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησε, όμως για τον Τραϊανό Δέλλα είναι θετικό ότι φτάνει εύκολα σε θέση βολής.

Ο τεχνικός των Κρητικών θεωρεί ότι οι παίκτες θα απελευθερωθούν, όταν έρθει και το σκοράρισμα, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει πίστη στην δουλειά που γίνεται από όλους.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μας βγει, θα μπουν τα γκολ και θα απελευθερωθούμε.

Το ματς ισορροπημένο, όμως με βάση τις ευκαιρίες θα μπορούσαμε να το έχουμε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ανέβηκε για ένα διάστημα, κυρίως από δικά μας λάθη. Είχαμε όμως και πάλι τις στιγμές να σκοράρουμε, όπως βέβαια και ο Ατρόμητος είχε τις ευκαιρίες για κάποιο γκολ, από δική μας αφέλεια βέβαια».

Για την διαφορετική εικόνα ανά ημίχρονο επισήμανε: «Σε ένα παιχνίδι όταν ο αντίπαλος είναι κατώτερος, περιμένεις ότι θα αντιδράσει κι αυτός. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι χάσαμε αρκετές μπάλες στη μεσαία γραμμή, που έδωσε αντεπιθέσεις στον αντίπαλο. Αυτό φέρνει μια ανασφάλεια, αλλά θεωρώ ότι επανήλθαμε στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας, εμείς θα προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε πράγματα. Θέλουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται να τις κάνουμε γκολ».

Κλείνοντας, τόνισε για τη συνέχεια: «Είμαι πολύ ήρεμος, γιατί πιστεύω πολύ στα παιδιά και στην καθημερινή δουλειά από όλους. Υπάρχει βελτίωση στην ψυχολογία και στην αυτοπεποίθηση. Όταν τα πράγματα ξεκαθαρίσουν, θα αποδώσουν ακόμη καλύτερα και πιο ελεύθερα».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Σάσα Ίλιτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Πολύ ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, σε ένα ωραίο γήπεδο και ευχαριστιέσαι να παίζεις εδώ. Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, που το ήθελαν και οι δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, μας προβλημάτισε και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος εμείς είχαμε την υπεροχή, απειλήσαμε για γκολ, όμως δεν καταφέραμε να το πετύχουμε».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button