ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αγωνία και θρήνος στα Μάλια: Σοβαρά ο γαμπρός, ο αδερφός του κι ένας φίλος τους από σφαίρες στο κεφάλι σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα – Όλο το χρονικό της “τυφλής” επίθεσης (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, πρόκειται για τον γαμπρό Δ.Ο., ηλικίας περίπου 30-33 ετών, που είχε διοργανώσει το μπάτσελορ, τον αδερφό του Δ.Γ. καθώς και έναν φίλο τους, τον Φ.Ρ., που όλοι τους είχαν μεταβεί από τα Μάλια στην Αθήνα

Σε ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε η χθεσινή διασκέδαση στην Αθήνα για ομάδα 10 ατόμων που ξεκίνησαν από τα Μάλια Ηρακλείου για να παραβρεθούν στο μπάτσελορ του φίλου τους.

Τρεις εξ αυτών, ανάμεσά τους ο γαμπρός και ο αδερφός του, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου, τραυματίστηκαν σοβαρά στις 6:45 π.μ. από πυροβολισμούς που προήλθαν από ένα μαύρο τζιπ ενώ έβγαιναν από το νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι με σκοπό να πάνε στο αεροδρόμιο για να επιστρέψουν στην Κρήτη, καθώς η πτήση τους θα έφευγε στις 9 το πρωί για Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, πρόκειται για τον Δ.Ο., ηλικίας περίπου 30-33 ετών, ο οποίος είχε μεν παντρευτεί πριν δύο Κυριακές, ωστόσο είχε διοργανώσει για χθες το μπάτσελορ του γάμου του στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας που βρίσκεται στο Γκάζι, τον αδερφό του Δ.Γ. καθώς και έναν φίλο τους, τον Φ.Ρ. – όλοι τους στην ηλικία από 28 έως 34 το πολύ ετών.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, στο άκουσμα της είδησης ότι οι τρεις Κρητικοί τραυματίστηκαν, συγγενείς του γαμπρού, του αδερφού του και του φίλους τους μετέβησαν άρον-άρον στην Αθήνα και στο Νοσοκομείο “Γεννηματάς”, μέσα σε ανείπωτο θρήνο και αγωνία, καθώς όπως λένε αντί να υποδεχτούν τους δικούς τους ανθρώπους στο αεροδρόμιο αφού επρόκειτο να επιστρέψουν σήμερα αεροπορικώς για Κρήτη, εκείνοι νοσηλεύονται μετά από «τυφλό», αιφνίδιο και αναίτιο χτύπημα στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» με άγνωστη – τουλάχιστον για τον γαμπρό – την εξέλιξη της υγείας τους.

Σύμφωνα με τους συγγενείς των τριών, οι άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν τους τρεις «στην ψυχή», όπως είπαν χαρακτηριστικά, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr. Οι σφαίρες βρήκαν και τους τρεις Κρητικούς στο κεφάλι, με τον γαμπρό να είναι σοβαρότερα τραυματίας στην Εντατική και να υποβάλλεται σε συνεχείς εγχειρήσεις, τον αδερφό του Δ.Γ. να νοσηλεύεται επίσης στην Εντατική χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο βαριά τραυματισμένο, και τον φίλο τους Φ.Ρ., ελαφρύτερα τραυματισμένο.

Το χρονικό

Ένα τέταρτο πριν τις 7 το πρωί του Σαββάτου έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι, στην οδό Ιάκχου, σημειώθηκαν πυροβολισμοί, από τους οποίους τραυματίστηκαν οι τρεις άνδρες, ο ένας εκ των οποίων – ο γαμπρός για το μπάτσελορ του οποίου είχαν μεταβεί στην Αθήνα – πάρα πολύ σοβαρά. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ στο σημείο έφτασε η Αστυνομία.  

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά ένα μαύρο τζιπ, καθώς μέσα από το συγκεκριμένο όχημα φαίνεται πως ο δράστης ή οι δράστες πυροβόλησαν και τα τρία θύματα στο κεφάλι, σε ένα “τυφλό” και αναίτιο χτύπημα, κατά τους συγγενείς των τριών Κρητικών. Σύμφωνα με τους ίδιους, παρόλο που και οι τρεις συγγενείς τους ήταν γυμνασμένοι και είχαν εκπαιδευτεί σε ειδικές δυνάμεις, δε θα μπορούσαν να κάνουν κάτι για να αποφύγουν το χτύπημα, γιατί όλα έγιναν εντελώς αιφνιδιαστικά μέσα από το παράθυρο του μαύρου τζιπ. 

Η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει τα στοιχεία και την πινακίδα κυκλοφορίας του μαύρου τζιπ, κι έχει δοθεί σήμα σε όλη την Αττική για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ εξετάζονται μάρτυρες όπως και τυχόν οπτικό υλικό από κάμερες της περιοχής.

Από το σημείο του “τυφλού” χτυπήματος η Αστυνομία έχει συλλέξει 4 κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button