ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Γκάζωσαν» στο ΒΑΚ: Σε φουλ ρυθμούς οι Τοράρινσον και Καρώ, ατομικό πρόγραμμα ο Μπάκιτς

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον κυριακάτικό εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν… στροφές για τα καλά.

Το πρόγραμμα είχε προπόνηση πρωί και απόγευμα, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τους συνεργάτες του να εστιάζουν στην τακτική.

Το ευχάριστο για τον Λιθουανό τεχνικό είναι ότι επέστρεψαν στο Ηράκλειο οι διεθνείς και δύο εξ αυτών συμμετείχαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο λόγος για τους Ανδρέα Καρώ και Γκούντι Τοράρινσον, που είχαν προλάβει να πάρουν κάποιες… ανάσες μετά τα παιχνίδια Κύπρου και Ισλανδίας αντίστοιχα.

Ο πρώτος έπαιξε ναι μεν δύο 90λεπτα κόντρα σε Νορβηγία και Γεωργία, όμως ο δεύτερος αγώνας έγινε την περασμένη Κυριακή.

Ο Ισλανδός μπακ-χαφ από την άλλη, έμεινε στον πάγκο και στα δύο παιχνίδια της Εθνικής ομάδας της χώρας του κόντρα σε Λουξεμβούργο και Λιχτενστάιν. Είχε την επιβάρυνση του ταξιδιού, όμως από την άλλη δεν πήρε αγωνιστικά λεπτά.

Στον αντίποδα, ο Μπάκιτς έκανε ατομικό πρόγραμμα, προερχόμενος και αυτός από ταξίδι λόγω Εθνικής. Βέβαια, ο Μαυροβούνιος μέσος έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την Σερβία που έγινε την περασμένη Τρίτη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button