ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Γιούχτας – Τηλυκράτης LIVE | Neakriti

Τελικός στις Αρχάνες για τον Γιούχτα, φιλοξενώντας στις 14:00 τον Τηλυκράτη Λευκάδας σε μια μάχη για την είσοδο στα Play Out και την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού!

Με νίκη ή ισοπαλία ο Γιούχτας παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία για να διεκδικήσει την παραμονή του στην Super League 2.

Κατάμεστο το Μαρκομιχελάκειο στάδιο, όπου ο Γιούχτας αγωνίζεται για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Super League 2 σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της ιστορίας του.

Διαιτητής είναι ο διεθνής Τάσος Σιδηρόπουλος με βοηθούς Κωσταρά και Φωτόπουλο.

Δείτε live την εξέλιξη

1′ Σέντρα στο παιχνίδι

4′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, την δέχεται ο Πολυχρόνης για μαρκάρισμα στον Ντοναλντόνι.

15′ ΓΚΟΛ 1-0 ο Γιούχτας! Κόρνερ του Νοικοκυράκη, με καρφωτή κεφαλιά το γκολ ο Μπρους, δεν μπόρεσε να αντιδράσει ο τερματοφύλακας του Τηλυκράτη.

27′ Δέχεται κίτρινη κάρτα ο αρχηγός του Τηλυκράτη Ζδράβος για μαρκάρισμα στον Κωστανάσιο.

Μετά το γκολ ο Γιούχτας ελέγχει το παιχνίδι, έχοντας μεταφέρει την πίεση στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι αναλώνονται σε βεβιασμένες ενέργειες.

40′ Κλέβει την μπάλα ο Νοικοκυράκης και βγάζει στην αντεπίθεση τον Αλεξόπουλος, εκείνος μπαίνει από αριστερά στην περιοχή με το σουτ του έμπειρου επιθετικού να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Τέλος α’ ημιχρόνου, Γιούχτας-Τηλυκράτης 1-0 με το γκολ του Μπρους από το 15ο λεπτό.

Έναρξη β’ ημιχρόνου, με δύο αλλαγές για τον Τηλυκράτη, βγήκαν Σπανουδάκης και Κόκορης και μπήκαν Περιστέρης και Νιφορόπουλος.

46′ Μεγάλη ευκαιρία με τη σέντρα της επανάληψης για τους γηπεδούχους! Σουτ από τον Μπρους, ασθενής απόκρουση Παρδαλού, η μπάλα φτάνει στον Κωστανάσιο που σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά αστοχεί.

60′ Κίτρινη κάρτα στον Αλεξόπουλο.

61′ Πρώτη αλλαγή για τον Γιούχτα, στην θέση του Δασκαλάκη μπαίνει ο Θεοδωράκης, με τον Ανυφαντάκη να ενισχύει την αμυντική γραμμή.

63′ Τεγούσης αντί Ρίζου στην τρίτη αλλαγή του Φάνη Γκέκα για τον Τηλυκράτη.

70′ Ασχημη εξέλιξη για τον Γιούχτα με τον Πολυχρόνη να σταματά αντικανονικά αντεπίθεση και να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο και να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Με 10 παίκτες συνεχίζουν οι “πράσινοι”.

71′ Συνεχίζονται οι αλλαγές. Μπουρσέλης αντί Κωστανάσιου για τον Γιούχτα, Τέρζι αντί Γιαννιώτης για τον Τηλυκράτη.

75′ Σκληρό φάουλ του Περιστέρη στον Τσίρη και επιφέρει κίτρινη κάρτα για τον μεσοεπιθετικό του Τηλυκράτη.

77′ Τα παίζει όλα για όλα ο Γκέκας κάνοντας και την τελευταία του αλλαγή, με τον υψηλόσωμο επιθετικό Ούλμανεν να παίρνει την θέση του Φοφανά.

79′ Διαμαρτύρεται για χέρι ο Τηλυκράτης σε κοντινό σουτ, είναι κοντά ο Σιδηρόπουλος, ελέγχει την φάση και δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

84′ Ο Τηλυκράτης πιέζει και ψάχνει την ισοφάριση, έχοντας ευκαιρία με την κεφαλιά του Τέρζι να περνά ελάχιστα άουτ από την εστία του Πρινιωτάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Γιούχτας (Κώστας Ανυφαντάκης): Πρινιωτάκης, Τσίρης, Τζανής, Μπρους, Πολυχρόνης, Κόλα, Λώλης, Νοικοκυράκης, Κωστανάσιος (71′ Μπουρσέλης), Δασκαλάκης (61′ Θεοδωράκης), Αλεξόπουλος

Αναπληρωματικοί: Κόλλιας, Κίσσας, Βρετός, Κορνιλάκης, Γκίνη, Τουγλής, Φαζός.

Τηλυκράτης (Φάνης Γκέκας): Παρδαλός, Ρίζος, Ρουγκάλας, Γιαννιώτης (71′ Τερζι), Ζδράβος, Πέρεζ, Μπελεβώνης, Σπανουδάκης (46′ Περιστέρης), Ντοναλνόνι, Φοφανά (77′ Ούλμανεν), Κόκορης (46′ Νιφορόπουλος)

Αναπληρωματικοί: Μπαρμπούπουλος, Καταγής, Μακρυδάκης, Λαζαρίδης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button