ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νίκη παραμονής στη League A για την Εθνική Νεανίδων με σκόρερ την Αντωνία Μπριάνα του ΟΦΗ

Την παραμονή της στη League A εξασφάλισε η Εθνική Νεανίδων, με τη σημερινή νίκη επί της Σλοβενίας (2-0) στο πλαίσιο της 2ης προκριματικής φάσης του Euro U19.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε πολύ καλή απόδοση κόντρα στην οικοδέσποινα χώρα, στην αναμέτρηση που έγινε στο «Sportni Park» του Ραντέντσι.

Η νίκη της «γαλανόλευκης» είχε… άρωμα ΟΦΗ, με την επιθετικό των «ασπρόμαυρων» Αντωνία Μπριάνα να πετυχαίνει το πρώτο γκολ στο 13’, μετά από ασίστ της Ηρακλειώτισας Μαριάννας Ραπάνη (έχει αγωνιστεί σε Εργοτέλη, ΟΦΗ και τώρα είναι στις ΗΠΑ).

Στην αποστολή της Εθνικής ήταν επίσης η Αγγελική Κουκουλάκη και η Ροδάνη Αεράκη, που δεν χρησιμοποιήθηκαν στον σημερινό αγώνα.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 68ο λεπτό, όταν από την εκτέλεση φάουλ της Τσαρουχά, η Στεργιούλη με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι διεθνείς παίκτριες διαχειρίστηκαν πολύ καλά το παιχνίδι και στο τέλος πανηγύρισαν τη σπουδαία νίκη, με την οποία ολοκλήρωσαν επιτυχημένα την παρουσία τους στην Σλοβενία.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ (Τίνα Κέλενμπεργκερ): Βίντριχ, Γκέριολ (70′ Σκούλι), Ράκοβετς, Ντάσοβιτς (46′ Γιάβοριτς), Σόσταριτς, Όσονικ, Μαντόν (80′ Ντόντιτς), Ντόλιναρ, Ομέρτσου (46′ Χργκά), Βίλτσνικ, Κέρν (46′ Μπιτενφόρντερ).

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Ραπάνη, Καρυπίδη, Ζάγκλη (90′ Βαλκάνη), Γκούφα, Κούτσος, Φακίνου (73′ Σιαφαρίκα), Τσαρουχά, Κωστοπούλου (90′ Σιδηροπούλου), Μπριάνα, Νταρζάνου (73′ Στεργιούλη).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button