ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Για τον φουκαριάρη τον… φίλο του είχε στο σπίτι 400 γρ. ναρκωτικά 21χρονος – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Ελεύθεροι υπό όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή χθες δύο νεαροί στο Βόλο, 21 και 23 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης με σχεδόν 400γρ κάνναβης, τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του 21χρονου.

Οι δύο νεαροί, που αντιμετωπίζουν κακουργηματική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών, αρνήθηκαν την κατηγορία σε βάρος τους και ισχυρίστηκαν πως τα ναρκωτικά προορίζονταν για προσωπική τους χρήση. Ο 21χρονος υποστήριξε επίσης πως φύλασσε την μεγάλη ποσότητα της ουσίας στο σπίτι του, εξυπηρετώντας τον 23χρονο φίλο του.

Οι δύο φίλοι απασχολούν για πρώτη φορά τις αρχές, αφέθηκαν ελεύθεροι έως την δίκη τους υπό τον όρο να παρουσιάζονται στο ΑΤ του τόπου κατοικίας τους μία φορά το μήνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα σε οικία όπου διέμενε ο ένας δράστης, κατά την οποία βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

8 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 396,58 γραμμαρίων, 2 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, 1 ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, καθώς και κινητό τηλέφωνο.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button