ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Για τον Δήμο Ηρακλείου: Ένα σκίτσο για τις «μεγάλες» μεταγραφές

Σε ένα σκίτσο που ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Δημήτρης Δουλουφάκης, με τη Λαϊκή Συσπείρωση δημιούργησε σχολιάζει

Σε ένα σκίτσο που ο ίδιος υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, Δημήτρης Δουλουφάκης, με τη Λαϊκή Συσπείρωση δημιούργησε σχολιάζει τον τρόπο που οι άλλες παρατάξεις συναποφασίζουν για υποψηφίους, αλλά και συνεργασίες. Μάλιστα τις παρουσιάζει ως αεροδρομίου, δηλαδή μεγάλες μεταγραφές που πραγματοποιούν οι αθλητικές ομάδες… Γράφει λοιπόν στο facebook ο Δουλουφάκης:

«Το σκίτσο το έφτιαξα εξαιτίας των διαφόρων εξελίξεων στις μεταγραφές αεροδρομίου (ή αλλιώς συνεργασίες) και ανταλλαγές μεταξύ των παρατάξεων, πλην Λαϊκής Συσπείρωσης. Όσο αφορά τις ανταλλαγές, μετακινήσεις και τις συνεργασίες, ενώ διαλαλούν παντού ότι γίνονται με ένα συναινετικό πρόσημο και ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα για το καλό του Δήμου και του δημότη σημαίνει ακριβώς το αντίθετο. Υπονοεί τους στενούς δεσμούς τους με το κατεστημένο και τα τοπικά και κεντρικά συμφέροντα, που είτε πολιτικά είτε οικονομικά θέλουν να έχουν πρόσβαση σε όλες αυτές τις παρατάξεις. Λέει πολλά για την ύπαρξη «συνεκτικού οράματος» και απουσίας ουσιαστικών διαφορών μεταξύ τους. Μέχρι στιγμής ο κ. Καλοκαιρινός έχει ήδη δεχτεί πέντε νυν αντιδημάρχους, και εγείρει έτσι σοβαρές αμφιβολίες κατά πόσο εκφράζει πραγματικά το «καινούργιο» και «ανατρεπτικό» για τον Δήμο. Θυμίζω άλλωστε ότι το 2019, με την παράταξη Λαμπρινού συντάχτηκαν και διοικήσαν τον Δήμο οι Κοι Βασιλάκης και Σισαμάκης. Επίσης όλοι με κάποιο τρόπο προσπαθούν να κρύψουν, σαν να ντρέπονται ένα πράγμα, την όποια σχέση και στήριξη τους από κόμματα. Ενώ έχουν στις παρατάξεις τους ανθρώπους που μέχρι πριν περίπου ένα μηνά έκαναν συγκεκριμένο πολιτικό και κομματικό αγώνα και ανήκουν και στα τρία κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια, τώρα ξαφνικά είναι σαν να μην συνέβη τίποτα. Σφυρίζουν αδιάφορα γιατί αυτό που προσπαθούν είναι να μην φανεί ότι δεν έχουν και τίποτα να χωρίσουν, άλλωστε στη Βουλή μια χαρά τα ψηφίζουν χέρι-χέρι και εδώ στα τοπικα, αντιστοίχως μια χαρά τα εφαρμόζουν… Άρα τελικά, όλα τριγύρω αλλάζουν και όλα τα ιδία μένουν…».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button