ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Για τέταρτη σερί ημέρα χωρίς σταγόνα νερό – Ο «εφιάλτης» της έλλειψης νερού συνεχίζεται στις Τρεις Βαγιές

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για την έλλειψη νερού στις Τρεις Βαγιές – Όσα αναφέρει κάτοικος στο neakriti.gr

Από την Τετάρτη, οι κάτοικοι της περιοχής Τρεις Βαγιές στο Ηράκλειο βρίσκονται αντιμέτωποι με σοβαρή διακοπή στην παροχή νερού, σύμφωνα με καταγγελία στο neakriti.gr, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το πρόβλημα που υπάρχει με την υδροδότηση. 

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές τους να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες αρχές, η κατάσταση παραμένει ανεπίλυτη, προκαλώντας έντονη αγανάκτηση και απογοήτευση.

Οι κάτοικοι δηλώνουν ότι από την Τετάρτη δεν έχουν δει ούτε σταγόνα νερού στις βρύσες τους. Όπως αναφέρουν, έχουν καλέσει πολλές φορές τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά δεν έχουν λάβει καμία ουσιαστική απάντηση. «Παίρνουμε τηλέφωνο, αλλά δεν το σηκώνουν», λέει μια κάτοικος, εκφράζοντας την αγανάκτησή τηςγια την έλλειψη επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Όσοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία υδροδότησης, έλαβαν γενικές και ασαφείς απαντήσεις που δεν βοηθούν στην κατανόηση ή την επίλυση του προβλήματος. Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι τους δόθηκαν υποσχέσεις πως η υδροδότηση θα αποκατασταθεί, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δει καμία βελτίωση.

Ειδικά στην οδό Εμμανουήλ Μανουσάκη, οι κάτοικοι είχαν ενημερωθεί ότι το νερό θα επιστρέψει σύντομα, αλλά αυτή η υπόσχεση φαίνεται να μην τηρείται. «Μας είπαν πως θα έρθει το νερό, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει», αναφέρει η κάτοικος, η οποία βλέπει την κατάσταση να επιδεινώνεται αντί να βελτιώνεται.

Η υπομονή των κατοίκων εξαντλείται και οι κατηγορίες για κοροϊδία γίνονται όλο και πιο έντονες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στο Neakriti.gr. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button