ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Για ληστεία κατηγορείται ένας 28χρονος – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Για ληστεία κατηγορείται ένας 28χρονος, που είναι δράστης και άλλων κλοπών σε καταστήματα του Βόλου στο διάστημα 30 Αυγούστου – Οκτωβρίου.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας που του άσκησε δίωξη για ληστεία και απόπειρας κλοπής και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, αλλά ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί σήμερα Τρίτη, ενώ κρατείται.

Ο νεαρός τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, αρχικά, εισήλθε σε κατάστημα (αναψυκτήριο) ιδιοκτησίας 38χρονης, με σκοπό να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του, ενώ, λίγο αργότερα, πήγε σε άλλο κατάστημα (είδη περιπτέρου) και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 700 € και καπνικά είδη.

Μετά από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ο δράστης εντοπίστηκε σε σημείο της πόλης και ακινητοποιήθηκε.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, ο προαναφερόμενος δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 30-08-2023 έως 8-10-2023 στον Βόλο, διέπραξε ακόμη 3 κλοπές-διαρρήξεις δύο καταστημάτων ειδών περιπτέρου και μίας καφετέριας, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, καπνικά είδη και ποσότητα παγωτών.

Συγκεκριμένα, στις 30 Αυγούστου διέρρηξε περίπτερο 34χρονου, στις 31 Αυγούστου περίπτερο 29χρονου και στις 8 Οκτωβρίου καφέ 41χρονης.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button