Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθη 57χρονος σε περιοχή της Κοζάνης

Κατασχέθηκαν συνολικά -2- κιλά και -27,8- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των -180- ευρώ

Συνελήφθη χθες (20-03-2024) σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κοζάνης, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 57χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα, στo πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, εντοπίσθηκε πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 57χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν -2- κιλά και -20,7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των -180- ευρώ.

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 57χρονου μεσημβρινές ώρες, σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -7,1- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

• -2- κιλά και -27,8- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

• το Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο και

• το χρηματικό ποσό των -180- ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button