Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Αναβαθμίζεται το τουριστικό χαρτοφυλάκιο της Εύβοιας με τη λειτουργία του Amaronda Resort & Spa

Την ένταξη στο χαρτοφυλάκιο της του ιστορικού ξενοδοχείου «Amaronda Resort & Spa» στην Ερέτρια ανακοίνωσε η Amare Hospitality η νεοσύστατη ελληνική ξενοδοχειακή αλυσίδα, μέλος του Ομίλου Danaos Travel.

Η Amare Hospitality αναλαμβάνει τη μετάβαση του ξενοδοχείου στη νέα του εποχή και τη λειτουργία του ως ένα σύγχρονο παραθεριστικό ξενοδοχείο, στην πλέον ανερχόμενη τουριστικά περιοχή της Ελλάδας, την Εύβοια.

Η εταιρία έχει αναλάβει τη διαχείριση του ξενοδοχείου, ήδη από την τρέχουσα τουριστική σεζόν, με την έναρξη λειτουργίας του να έχει ξεκινήσει από τις 21 Απριλίου.

Το ιστορικό ξενοδοχείο Amaronda, που πρωτοάνοιξε τις πύλες του τη δεκαετία του 1970, ανακαινίστηκε ριζικά το 2018 και μετατράπηκε σε ένα σύγχρονο θέρετρο 4 αστέρων. Διαθέτει 156 δωμάτια, σουίτες, μπανγκαλόους και βίλες, ενώ μπροστά του απλώνεται μια μεγάλη παραλία με κρυστάλλινα νερά.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί με το σύστημα του All Inclusive. Στο μεταξύ το Κέντρο Spa λειτουργεί από φέτος κάτω από τη διαχείριση της Aegeo Spas.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AMARE HOSPITALITY Νίκος Κελαϊδίτης δήλωσε: «Η ανάληψη της διαχείρισης του Amaronda Resort & Spa από την AMARE HOSPITALITY, σηματοδοτεί μια νέα εποχή τόσο για το ξενοδοχείο, όσο και για τη νέα μας εταιρεία, που έχει στόχο την διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων όλων των τύπων και κατηγοριών, σε όλη την επικράτεια. Το Amaronda Resort & Spa είναι ένα θέρετρο ιδιαίτερα αγαπητό στην ελληνική αγορά, σχέση που σκοπεύουμε να επεκτείνουμε και να ενδυναμώσουμε, προσφέροντας μια σειρά από άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας. Ένα σημαντικό ποσοστό των επισκεπτών μας προέρχεται από τη Γαλλία, ενώ βλέπουμε μεγάλη ανταπόκριση τόσο από τη Γερμανική όσο και την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας. Σταθερά επίσης το ξενοδοχείο υποδέχεται επισκέπτες από το Ισραήλ αλλά και άλλες χώρες».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button