ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Δανάη Σιδηρά: «Όλοι στο γήπεδο, όλοι μαζί για τη νίκη»

Ποδόσφαιρο

Δανάη Σιδηρά: «Όλοι στο γήπεδο, όλοι μαζί για τη νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το δικό της κάλεσμα απηύθυνε στον κόσμο η διεθνής Ηρακλειώτισα παίκτρια

Με την τελευταία προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο να έχει ολοκληρωθεί και την Εθνική Γυναικών να έχει επικεντρωθεί στο παιχνίδι της Τρίτης (31/10, 17:00) με την τυπικά γηπεδούχο Ουκρανία στο «Γεντί Κουλέ», η Δανάη Σιδηρά απηύθυνε κάλεσμα στους συμπολίτες της να γεμίσουν το γήπεδο του ΟΦΗ και να βοηθήσουν την Εθνική να φτάσει σε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο Women’s Nations League

Αναλυτικά η δήλωση της: 

«Είμαι η Δανάη Σιδηρά και αγωνίζομαι στην Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών πάνω από 10 χρόνια. Είμαι Ηρακλειώτισα και απευθύνομαι στους συντοπίτες μου και σε όλους τους φιλάθλους της Κρήτης για να τους ζητήσω να έρθουν την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 17:00 στο γήπεδο του ΟΦΗ για να μας στηρίξουν στο δεύτερο παιχνίδι μας με την Ουκρανία, όπως έκαναν την περασμένη Παρασκευή -και ακόμη περισσότερο. Μας δώσατε μεγάλη χαρά και μας συγκινήσατε. Προσωπικά ένιωσα περήφανη για την πόλη μου και σας ζητώ να το επαναλάβετε. Όλοι στο γήπεδο, όλοι μαζί για τη νίκη»! 

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη και θα πραγματοποιηθεί από τις θύρες 2, 3, 7Α και 7Β του γηπέδου του ΟΦΗ. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button