ΚρήτηΤοπικές Είδησης

SL1: Πήρε τον βαθμό στο φινάλε ο Ατρόμητος, 1-1 με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ατρόμητος πήρε το στο τέλος τον βαθμό κόντρα στον Πανσερραϊκό, καθώς ο Αντζιέλσκι ισοφάρισε στο 90+4′. Ο Χατζηστραβός έδωσε το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους στο 40ο λεπτό.

Ο Πανσερραϊκός άγγιξε το τρίποντο στο Περιστέρι, όμως ο Ατρόμητος έσωσε την παρτίδα στο τέλος με τον Αντζιέλσκι στο 90+4′ με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Πανσερραϊκού, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκε με τον Ζήση Χατζηστραβό στο 40ο λεπτό. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκλεψε την μπάλα, συνδυάστηκε άψογα με τον Μασαρίποφ και με ωραίο τελείωμα σκόραρε.

Τα λιοντάρια σκόραραν και με τον Μπέργκστρεμ στο 23′, όμως μετά από εξέταση στο VAR το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του μετέπειτα σκόρερ, Ζήση Χατζηστραβού. Ο Ατρόμητος πάλεψε για να ισοφάρισει και κατάφερε να βρει το γκολ στο φινάλε.

Ο Πανσερραϊκός έμεινε στους 13 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε στους 10 και συνεχίζει αήττητος με τον Σάσα Ίλιτς.

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούντε, Ρομπάιγ, Καμαρά, Φριντζόνσον, Βαλένσια.

Πανσερραϊκός: Χόβαν, Ντανκερλούι, Μπέργκστρεμ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Χατζηστραβός, Πηλέας, Μασαρίποφ, Άλεξιτς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button