Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Μεγάλη νίκη του Πανουργιά Παπαϊωάννου στη Λαμία

Με ποσοστό 58,9% ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, χρίζεται νέος Δήμαρχος Λαμιέων. Βαδίζοντας σταθερά στον προεκλογικό του αγώνα, ο νέος δήμαρχος εκμεταλλεύτηκε τη δυσαρέσκεια που είχε συσσωρευτεί στο πρόσωπο του Θύμιου Καραΐσκου και μ’ ένα προσεγμένο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα, έγινε αποδέκτης της εμπιστοσύνης των πολιτών της Λαμίας.

Ήδη την τελευταία εβδομάδα είχε διαφανεί η ουσιαστική διαφορά των δύο μονομάχων και το ενδιαφέρον επικεντρωνόταν στο ύψος της διαφοράς τους. Μετά τα πρώτα αρχικά αποτελέσματα και σχετικά πολύ νωρίς, ο Θύμιος Καραΐσκος, αναγνώρισε την ήττα του και με δηλώσεις που έκανε περί τις 9:30 το βράδυ έξω από το εκλογικό του κέντρο, ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύτηκαν και ευχήθηκε στο νέο δήμαρχο να έχει μια καλή 5ετία για το καλό της πόλης. Μάλιστα αμέσως μετά μετέβη πεζή στο εκλογικό κέντρο του Πανουργιά Παπαϊωάννου για να τους ευχηθεί δια ζώσης, όμως δεν ήταν εκεί οπότε αποχώρησε. Η συνάντηση όμως έγινε λίγο, όταν ο νέος δήμαρχος ανταποκρίθηκε στην επίσκεψη  και βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του ανθυποψήφιού του και αντάλλαξαν ευχές.

Ο νέος δήμαρχος συνέχισε πεζή μέσα από τους δρόμους της πόλης επευφημούμενος από τους πολίτες που έτρεχαν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν για τα νέα καθήκοντά του. Συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Στερεάς, Φάνη Σπανό, με τον οποίο είχε ιδιαίτερο εναγκαλισμό και μετά τις ευχές ανανέωσαν το ραντεβού τους ώστε να συζητήσουν τη συνεργασία τους για τη δρομολόγηση έργων για τη Λαμία.

Ακολούθως συνέχισε προς το εκλογικό του κέντρο, μέσα σε επευφημίες, όσων τον περίμεναν ζητωκραυγάζοντας. Μίλησε στα μέσα ενημέρωσης και ακολούθησε χαιρετισμός προς τους φίλους που είχαν κατακλύσει την πλατεία Ελευθερίας μπροστά από το κέντρο του.

Ο κ. Πανουργιάς, στο χαιρετισμό του αφού ευχαρίστησε όλους όσους του έδωσαν τη δύναμη ν΄ αναλάβει τις τύχες της “αγαπημένης Λαμίας”, τόνισε ότι η νίκη του, είναι νίκη όλων των Λαμιωτών και κανένας διαχωρισμός δεν πρόκειται να υπάρξει.

Ευχαρίστησε μάλιστα την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τα παιδί του, όπως και τον αδελφό του που στέκονται συνεχώς δίπλα του.

Μετά τις δηλώσεις του ο νέος δήμαρχος Λαμιέων αποσύρθηκε στα ενδότερα του εκλογικού του κέντρου όπου και είχε ιδιαίτερες στιγμές με τους στενούς συνεργάτες του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button