ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ήττα 2-0 στην Πορτογαλία για την Εθνική Ελπίδων

Μετά το ισόπαλο 2-2 με την Κροατία, η Εθνική Ελπίδων ταξίδεψε στο Γκιμαράες και εκεί γνώρισε την ήττα με 2-0 από την ανώτερη Πορτογαλία. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει τις ελπίδες πίσω στην μάχη της πρόκρισης.

Το έργο για το συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλο ήταν εκ προοιμίου δύσκολο απέναντι σε ένα από τα μεγάλα φαβορί, με τους Πορτογάλους να σκοράρουν στο 26’ με τον Ροντρίγκο Γκόμες και στο 74’ με πέναλτι του Φρανσίσκο Κονσεϊσάο.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Σοάρες, Γκόμες, Τ. Αραούζο, Βέιγκα, Ροντρίγκες (46′ Μπούτα), Μάρκες (63′ Μ. Φερνάντες), Σόουζα, Μπερνάρντο, Κονσεϊσάο (79′ Ε. Αραούζο), Σίλβα (63′ Τομάς), Φορμπς (46′ Μοράις)

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (46′ Κοσίδης), Κωνσταντόπουλος, Κωστής, Κίτσος, Ζουγλής (61′ Δαρέλας), Μεταξάς (61′ Καραμπέρης), Κουρφαλίδης, Κρυπαράκος, Σουρλής (84′ Μπελεβώνης), Κούτσιας (61′ Νιάρχος)

 

Αποτελέσματα (4η)

Κροατία – Λευκορωσία 2-0

Ανδόρα – Νησιά Φερόε 0-1

Πορτογαλία – Ελλάδα 2-0

H βαθμολογία
1.Πορτογαλία     12
2.Κροατία           7
3.Ν.Φερόε          7
4.Ελλάδα            5
5.Λευκορωσία    3
6.Ανδόρα            3

*Στην τελική φάση προκρίνονται απευθείας οι πρώτοι του κάθε ομίλου, όπως και οι τρεις κορυφαίοι δεύτεροι. Οι υπόλοιπες έξι ομάδες θα αγωνιστούν στα μπαράζ για τα τελευταία τρία “εισιτήρια”.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button