ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Βόλος: Και χασούρα και στο σκαμνί

Ενώπιον της δικαιοσύνης, επειδή κατατέθηκε σε βάρος του αγωγή για δυσφήμιση μέσω facebook

Το φυσάει και δεν κρυώνει ένας Βολιώτης επαγγελματίας, ο οποίος δεν κλαίει» μόνο τα δανεικά που έδωσε σε συνάδελφό του, αλλά θα καθίσει επίσης και στο «σκαμνί», γιατί τον έβγαλε στη φόρα…μέσω των social media.

Ο συνάδελφός του κατέθεσε αγωγή σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμιση και τώρα ο δανειστής βρίσκεται αντιμέτωπος με «δικαστική καμπάνα», αφού όπως τον ενημέρωσε ο δικηγόρος του, τα όσα γράφονται στο facebook, αν κριθεί από τη δικαιοσύνη πως είναι συκοφαντικά μπορεί η ποινή να είναι πολύ αυστηρή.

«Οι δύο αναρτήσεις μου ήταν πράγματι προσβλητικές για τον συνάδελφό μου, αλλά ήμουν εκτός εαυτού. Επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα, μου ζήτησε να τον βοηθήσω και το έκανα με μεγάλη χαρά, πιστεύοντας ότι θα κρατήσει τον λόγο του και θα μου επιστρέψει τα δανεικά», υπογράμμισε ο Χ.Ν. στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, που πριν από ενάμιση χρόνο δάνεισε ένα ποσό 10.000 ευρώ, το οποίο ακόμη δεν έχει αποπληρωθεί.

Σύμφωνα με τα όσα λέει ο δανειστής, ο συνάδελφός του όλο αυτό το διάστημα όχι μόνο δε φρόντισε να επιστρέψει τα δανεικά που πήρε, παρά κάθε φορά που επικοινωνούσε μαζί του προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο και έλεγε διάφορες δικαιολογίες, για να μην τον αποπληρώσει.

Το ποτήρι για τον Χ.Ν. ξεχείλισε όταν άρχισε να βλέπει αναρτήσεις στα social media από ταξίδια, γλέντια και καινούργια ρούχα που αγόραζε ο συνάδελφός του και τα προέβαλε. «Δεν άντεξα μπήκα πράγματι στο προφίλ του και ευθέως ζήτησα τα δανεικά που τού έχω δώσει. Όταν δεν απάντησε χρησιμοποίησα εκφράσεις πράγματι σκληρές σε βάρος του όχι όμως υβριστικές. Δυστυχώς αντί να ζητήσει συγνώμη, μπαίνω και σε δικαστικές περιπέτειες», ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Σημειώνεται, πως δικαστικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί είναι πράγματι αυστηρές, αναφορικά με αναρτήσεις που αφορούν στην προσβολή προσωπικότητας ενός πολίτη μέσω των social media, επισείοντας μάλιστα και χρηματική αποζημίωση όταν πρόκειται για αγωγή, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button