Διεθνής επικαιρότητα

Βόλεϊ: Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Ιντάλγκο

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό από σήμερα, ύστερα από δύο χρόνια μεστής προσφοράς στον πειραϊκό σύλλογο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αποχαιρέτησαν τον Κουβανό με γερμανική υπηκοότητα ακραίο, ο οποίος βοήθησε σημαντική στην προσπάθεια να βρεθούν στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ αλλά και να κατακτήσουν τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Στις 8/8 του 2022, ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο Ολίβα μετακόμισε και επίσημα στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, με μία υπόσχεση: “Θα παλέψω για τον σύλλογό μας σαν πολεμιστής, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα”. Και τήρησε τον λόγο του!

Σε δύο -υπέροχες- σεζόν με τη φανέλα του Θρύλου, ο Κουβανός, με γερμανική υπηκοότητα, ακραίος κατάφερε και κέρδισε τέσσερις τίτλους και συγκεκριμένα, έναν ευρωπαϊκό, το Challenge Cup του 2023, δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2023, 2024) και ένα Κύπελλο (2024), καταθέτοντας και την ψυχή του στο τάραφλεξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημαντικότερο, όμως, κέρδισε τον “ερυθρόλευκο” κόσμο και γενικότερα, τον κόσμο του ελληνικού βόλεϊ, χάρη στον επαγγελματισμό, την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό του. Ο Ιντάλγκο αγάπησε τον Ολυμπιακό, “δέθηκε” μαζί του, λάτρεψε την Ελλάδα και τον Πειραιά! Το ίδιο και η όμορφη οικογένειά του. Ωστόσο, ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού σε έναν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες μας…

“Σάλβα”, σε ευχαριστούμε για όλα, καλή τύχη στη ζωή και την καριέρα σου!».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button