Διεθνής επικαιρότητα

Κυρ. Μητσοτάκης: Το πρόγραμμα για το ταξίδι του στο Λονδίνο

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όπου πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη εργασίας. Θα έχει διαδοχικές συναντήσεις την Δευτέρα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου και επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ και την Τρίτη με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σούνακ στη Downing Street.

Αναλυτικότερα σήμερα Κυριακή, στις 9:30 (τοπική ώρα), ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό BBC One και στη δημοσιογράφο Λόρα Κένσμπεργκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 18:30 το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση της Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολούθως τη Δευτέρα το πρωί, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στο Ελληνικό Επενδυτικό Συνέδριο που συνδιοργανώνουν η Morgan Stanley και το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου και επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος την Τρίτη, στις 12:45, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σούνακ στη Downing Street.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button