Διεθνής επικαιρότητα

Βρετανία: Ο άτακτος πρίγκιπας Λούι μαθαίνει το βασιλικό πρωτόκολλο από τα αδέλφια του

Το παράδειγμα στον μικρό αδελφό τους, πρίγκιπα Λούι, δίνουν τόσο η Σάρλοτ όσο και ο Τζορτζ, φροντίζοντας να τον επαναφέρουν στην τάξη καθώς ο μικρός γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ αποδεικνύεται λιγάκι άτακτος.

Σε βίντεο ο 6χρονος πρίγκιπας Λουδοβίκος γύρισε για να συνομιλήσει με τον μπαμπά του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος βρισκόταν πίσω του. Ο πρίγκιπας Γεώργιος, 10 ετών, φάνηκε να λέει στον αδελφό του: «Γύρνα» και του έκανε νόημα να κοιτάξει μπροστά – και ο Λούι υπάκουσε!
Η στιγμή θύμιζε την ίδια εκδήλωση του 2016. Κάποια στιγμή, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ γονάτισε για να υποδείξει κάτι στον πρίγκιπα Γεώργιο. Ωστόσο, η γιαγιά του, η βασίλισσα Ελισάβετ, του έκανε γρήγορα νόημα να σηκωθεί όρθιος και ο Γουίλιαμ πετάχτηκε ξανά όρθιος.

Η πριγκίπισσα Σαρλότ, 9 ετών, ανέλαβε και εκείνη να μάθει στον μικρό της αδελφό να ακολουθεί το βασιλικό πρωτόκολλο κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Trooping the Colour στο μπαλκόνι το Σάββατο. Καταγράφηκε να λέει μικρό της αδελφό πώς να κρατάει τα χέρια του καθώς παιζόταν ο εθνικός ύμνος.
Νωρίτερα στην εκδήλωση, η Σάρλοτ φάνηκε να λέει στον πρίγκιπα Λούι να «σταματήσει» καθώς χόρευε υπό τη μουσική της μπάντας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button