ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Βολιώτης «έσπασε» στο ξύλο την 39χρονη γυναίκα του – Της πετούσε καρέκλες και τραπέζια

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε σπίτι του Βόλου το βράδυ της 27ης Ιουνίου, με αποτέλεσμα ένας 36χρονος άνδρας να καθίσει στο σκαμνί του δικαστηρίου χθες και να ισχυριστεί απίστευτες δικαιολογίες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, ο 36χρονος αλλοδαπός λόγω κατανάλωσης αλκοόλ, χτύπησε με μπουνιές στο κεφάλι την 39χρονη σύντροφο του, την κλώτσησε στα πόδια, της πέταξε καρέκλα στο κεφάλι και ένα τραπεζάκι, το οποίο ευτυχώς απέκρουσε η άτυχη γυναίκα με τα χέρια της.

Η έδρα είχε ορίσει περιοριστικά μέτρα στο ζευγάρι το οποίο έχει μαζί ένα ανήλικο αγοράκι ηλικίας 2,5 ετών. Αυτά είναι να μετοικίσει ο 36χρονος στον αδερφό του στον Αλμυρό και να μην πλησιάσει και να μην επικοινωνήσει με την παθούσα.

Εμφανίστηκαν μαζί χθες στο δικαστήριο με τον 36χρονο μετανιωμένο να ζητάει συγνώμη από την σύντροφο του. «Ηταν η πρώτη φορά και έχει καταλάβει το λάθος του. Λάθη γίνονται» δήλωσε στο δικαστήριο το θύμα.

Ο δικηγόρος του ζευγαριού κ Ιάσων Εμμανουηλίδης δήλωσε ότι το ζευγάρι θα συνεχίσει σε ποινική διαμεσολάβηση, με όρους να σταματήσει το αλκοόλ και να αρχίσει συνεδρίες με ψυχολόγο για να μπορέσει να διαχειριστεί ο 36χρονος τα νεύρα του.

Δεν φάνηκε όμως αυτή του η μεταμέλεια να πείθει την έδρα, με την εισαγγελέα να ζητά νέα αναβολή για την ασφάλεια της 39χρονης την Δευτέρα 08/07/2024. Άρθηκε ο όρος να μην πλησιάσει την παθούσα καθώς η ίδια το ζήτησε λόγω του ανηλίκου παιδιού τους που θέλει να δει τον πατέρα του. Όρισε ότι μπορεί ο κατηγορούμενος να δει το παιδί του, όμως κάπου εκτός οικίας καθώς δεν άλλαξε τον όρο της μετοίκησης.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button