ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΒΟΑΚ: Τρεις νεκροί από τροχαία δυστυχήματα μέσα σε μια βδομάδα στην Κρήτη – Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά

ΒΟΑΚ: Τρεις νεκροί από τροχαία δυστυχήματα μέσα σε μια βδομάδα στην Κρήτη – Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς κι έναν τραυματία σημειώθηκε αργά χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης. Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη αργά χθες το απόγευμα στην εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου, στο ύψος του Ταυρωνίτη, όταν δύο οχήματα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκαν μετωπικά μεταξύ τους. Από τη σύγκρουση ανασύρθηκαν από το ένα όχημα νεκροί ένας άνδρας και μία γυναίκα και τραυματίας ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου. 
Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής, 2 από την Κίσσαμο και 2 από τα Χανιά, με 10 άτομα προσωπικό για τον απεγκλωβισμό των επιβατών, καθώς επίσης και η Τροχαία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Παράλληλα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που κατέφτασαν στο σημείο, παρέλαβαν τα τρία άτομα που επέβαιναν στα οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ανασύρθηκε από το όχημα χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ το τρίτο άτομο έφερε τραύματα, αλλά είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός του ενός οχήματος μαζί με τη γυναίκα του σκοτώθηκαν ακαριαία, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, ενώ ο οδηγός του ετέρου οχήματος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. 

Τροχαίο
Φωτογραφίες: Γιάννης Λιονάκης (πρόεδρος ΕΣΥΠΡΟΤΑ – Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων)

Σημειώνεται πως πρόκειται για τρεις νεκρούς συνολικά από τροχαίο στο νησί μέσα σε μία εβδομάδα, μετά από τον θάνατο της Μαρίας Καραμανιά, που σκοτώθηκε στο τροχαίο της Λυγαριάς το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ένα άσπρο βαν από το αντίθετο ρεύμα έπεσε πάνω στο όχημα που οδηγούσε, στο οποίο επέβαιναν ακόμη η νύφη της, 31 ετών, και το 21 μηνών εγγονάκι της, το οποίο δίνει “μάχη” στην Εντατική Παίδων. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button