ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Οι βομβιστές του ΑΤΜ που πήραν 20.000 ευρώ και άφησαν 150.000 – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Ανθρωποκυνηγητό σε όλη τη Μαγνησία έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές δυνάμεις, που αναζητούν τους βομβιστές των ΑΤΜ οι οποίοι ανατίναξαν ένα μηχάνημα ανάληψης που στην περιοχή Αλυκές στον Βόλο και άρπαξαν πάνω από 20.000 ευρώ, αλλά δεν κατάφεραν να απελευθερώσουν τις υπόλοιπες κασετίνες που περιείχαν 150.000 ευρώ!

Οι δράστες, που ήταν τρεις άνδρες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, στάθμευσαν στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου το μαύρο Ι.Χ. σε απόσταση λίγων μέτρων από ένα κατάστημα πώλησης εργαλείων και ηλεκτρικών ειδών έξω από το οποίο ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό και κρύφτηκαν πίσω από το όχημα.

Η ισχυρή έκρηξη που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο κατάστημα αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής, ωστόσο οι άγνωστοι βομβιστές εισέβαλαν με γρήγορες κινήσεις στον χώρο, άρπαξαν μέσα σε δευτερόλεπτα μια από τις κασετίνες που περιείχαν τα χρήματα χωρίς να καταφέρουν να βγάλουν από τη θέση τους τις υπόλοιπες και τράπηκαν σε φυγή με το όχημά τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν αναζητήσεις για να εντοπίσουν το μαύρο αυτοκίνητο, που ήταν πιθανότατα κλεμμένο και εξετάζουν βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες κοντινών επιχειρήσεων για την ταυτοποίηση των κακοποιών, που επέλεξαν την συγκεκριμένη ημέρα για να δράσουν καθώς γνώριζαν ότι τα ΑΤΜ ήταν γεμάτα λόγω της καταβολής των συντάξεων.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button