ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Βαρύ πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου για την απώλεια του αγαπητού Γιάννη Στιβακτάκη – Βρέθηκε νεκρός σε χωράφι στις Βασιλειές

Ηράκλειο

Βαρύ πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου για την απώλεια του αγαπητού Γιάννη Στιβακτάκη – Βρέθηκε νεκρός σε χωράφι στις Βασιλειές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Στιβακτάκης βρέθηκε στο χωράφι που είχε πάει στις Βασιλειές

Ο κόσμος της εκπαίδευσης στο Ηράκλειο θρηνεί τον ξαφνικό χαμό του Γιάννη Στιβακτάκη, του αγαπητού δασκάλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών, προδομένος πιθανότατα από την καρδιά του. Βρέθηκε νεκρός χθες σε χωράφι στις Βασιλειές, μετά από ώρες ερευνών από τους οικείους του που τον αναζητούσαν.

Ο Γιάννης Στιβακτάκης ήταν γνωστός και αγαπητός στην εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου. Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, είχε υπηρετήσει σε διάφορα σχολεία και το τελευταίο διάστημα, ήταν αποσπασμένος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στις Αρχάνες.

Οι συνάδελφοι και μαθητές του Γιάννη Στιβακτάκη θυμούνται έναν δάσκαλο που άφησε βαθιά το αποτύπωμά του όπου κι αν υπηρέτησε, με την αφοσίωση και την αγάπη του προς την εκπαίδευση και τους μαθητές του. Πολλά είναι τα μηνύματα στα social media, όπου μαθητές, συνάδελφοι και συγγενείς τον αποχαιρετούν.. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button