ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στο Ηράκλειο η Ευρωπαία Επίτροπος για το 1ο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αναφοράς για την Ευζωία των Υδρόβιων Ζώων με έδρα το Ηράκλειο (pics)

Παρουσία της Επιτρόπου για την Υγεία και την Ασφάλεια Τροφίμων στην Ε.Ε

Με την παρουσία της Ευρωπαίας Επιτρόπου για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων, Στέλλας Κυριακίδου και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, ξεκίνησαν το πρωί της Παρασκευής 16 /2 στο Ηράκλειο, οι εργασίες του Ενωσιακού Κέντρου Αναφοράς για την Ευζωία των Υδρόβιων Ζώων, του πρώτου εξειδικευμένου Κέντρου, στο πλαίσιο της ΕΕ.

Επιτροπος Κυριακίδου

Το Κέντρο Αναφοράς, το οποίο είναι ένα από τα τέσσερα που θα υπάρχουν στην Ευρώπη και το πρώτο εξειδικευμένο για θέματα υδρόβιων ζώων, θα λειτουργεί με τη μορφή της κοινοπραξίας, υπό το Πανεπιστήμιο Κρήτης, και με την συμμετοχή του Κέντρου Βιολογίας της Ακαδημίας Επιστημών της Τσεχίας και του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης.

Κυριακίδου
Επίτροπος Κυριακίδου

Χαιρετισμό απευθύνουν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γεώργιος Κοντάκης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ  ο αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης, Μιχαήλ Παυλίδης θα παρουσιάσει το Κέντρο Animal Welfare. Θα ακολουθήσουν ομιλίες της Επιτρόπου, Στέλλας Κυριακίδου και του ΥπΑΑΤ, Λευτέρη Αυγενάκη.

κοντάκης
Επίτροπος Κυριακίδου

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button