ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις 2 χιλιάδες κάρτες φίλου»

Με γρήγορους ρυθμούς διατίθενται οι κάρτες φίλου του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης έχουν ξεπεράσει τις 2 χιλιάδες.

Οι φίλαθλοι της ομάδας του Ηρακλείου δείχνουν έμπρακτα τη στήριξη, ενώ όπως είναι γνωστό η κάρτα φίλου είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτήριου διαρκείας ή απλού εισιτηρίου για τα ματς στο «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ευχαριστεί τα μέλη του και τον κόσμο της ομάδας για την μεγάλη τους ανταπόκριση μέχρι σήμερα, στην αγορά της κάρτας φίλου ΟΦΗ.

Οι 2 χιλιάδες και πλέον κάρτες φίλου ΟΦΗ, που έχουν ήδη φύγει, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές!

2 χιλιάδες ευχαριστώ σε όλους!

Υπενθυμίζουμε στους φίλους της ομάδας μας, ότι η κάρτα φίλου ΟΦΗ θα πωλείται στην τιμή των 10 ευρώ, μέχρι τις 15 Αυγούστου και 15 ευρώ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την κάρτα φίλου ΟΦΗ 2023-24:

-Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ εκδίδεται ΜΙΑ ΦΟΡΑ το χρόνο και ισχύει για όλη την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

– ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ είναι απαραίτητη για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ή εισιτηρίου αγώνα, στα παιχνίδια της ομάδας μας στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης,.

-Τα έσοδα της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο οποίος διαθέτει 10 αγωνιστικά τμήματα (Βόλεϊ, Μπάσκετ, Στίβος, Πόλο, Κολύμβηση, Ποδόσφαιρο, Σκάκι, Άρση Βαρών, Πυγμαχία, Τροχοσανίδα) και πάνω απο 1500 αθλητές, στις τάξεις του.

-Για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, είναι απαραίτητη, η αστυνομική ταυτότητα και το e-mail του κάθε κατόχου.

-Η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, γίνεται κάθε μέρα απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, πίσω απο τη θύρα 1, γήπεδο ΟΦΗ).-Η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, γίνεται ηλεκτρονικά, μέσα απο την πλατφόρμα, της Ticketmaster».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button