ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κλήθηκαν για έναν «ακάλεστο επισκέπτη» – Απομάκρυναν ερπετό από πυλωτή πολυκατοικίας (vid)

Πανικό προκάλεσε… φίδι σε πιλοτή πολυκατοικίας – Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. κλήθηκαν να απομακρύνουν το ερπετό – Το βίντεο της ΕΛΑΣ

Έναν «ακάλεστο επισκέπτη» κλήθηκαν να απομακρύνουν σήμερα (6/6) αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από πυλωτή πολυκατοικίας μετά από σχετική κλήση που έκαναν οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ, φαίνεται ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κρατάει ένα ερπετό, πιθανότατα φιδόσαυρα, με τους ιδιοκτήτες του σπιτιού να το μπερδεύουν με φίδι.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανάρτησε η ΕΛΑΣ στα social media, φαίνεται ο αστυνομικός να κρατάει στα χέρια του το ερπετό μήκους σχεδόν ενός μέτρου και να εξηγεί στους ιδιοκτήτες τη διαφορά του φιδιού με τη σαύρα.

Ο ίδιος εξηγεί πως το ερπετό είναι σαύρα, ενώ όταν οι πολίτες αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν αφού είναι τόσο μεγάλο σε μέγεθος, ο αστυνομικός απαντά: «Η διαφορά της σαύρας από το φίδι, είναι ότι η σαύρα έχει ακουστικό πόρο, δηλαδή μας ακούει, ενώ έχει και βλέφαρα στα μάτια, που τα φίδια δεν έχουν».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button