ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αργυρένια Ομηρόλη: Πέτυχε τον στόχο της Νομικής Σχολής – «Είχα την τύχη να βρίσκομαι σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον»

«Πολύ σημαντικά εφόδια θεωρώ την υπομονή και σίγουρα την ισορροπία ανάμεσα στα μαθήματα και την καθημερινότητα», αναφέρει η Αργυρένια, η οποία με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε περνάει στη σχολή της επιλογής της

Ο στόχος επετεύχθη για την Αργυρένια Ομηρόλη, μαθήτρια του 3ου ΓΕΛ Ηρακλείου, η οποία με υψηλή βαθμολογία καταφέρνει να εισαχθεί, όπως όλα δείχνουν, στη σχολή της πρώτης της επιλογής. 

Η Αργυρένια κατάφερε να συγκεντρώσει 18.125 μόρια, κάτι που της επιτρέπει να πραγματοποιήσει τον στόχο που είχε θέσει εξαρχής, δηλαδή μια θέση στη Νομική Σχολή και να σπουδάσει αυτό που επιθυμεί. Στην Έκθεση έγραψε 17,3, στα Αρχαία Ελληνικά 18,1, στην Ιστορία 17,6 και στο μάθημα των Λατινικών 19,5, μια υψηλή βαθμολογία που της ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Όπως δηλώνει η ίδια στο neakriti.gr, «νιώθω σίγουρα πολύ ανακουφισμένη και αισιόδοξη τώρα που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα. Υπήρξαν απρόσμενες επιτυχίες αλλά και αστοχίες στα γραπτά, που ευτυχώς δεν μου στέρησαν τον στόχο που έθεσα. Η Νομική, μια σχολή που μου προσφέρει πολλές δυνατότητες για να διαμορφώσω την πορεία μου, έχει μάλλον επιτευχθεί. Αναφορικά με την προετοιμασία μου, ο κάθε μαθητής δουλεύει διαφορετικά. Εγώ ποτέ δεν είχα σταθερό πρόγραμμα διαβάσματος, όπως προτείνουν οι περισσότεροι, καθώς ήταν κάτι που με περιόριζε. Πολύ σημαντικά εφόδια θεωρώ την υπομονή και σίγουρα την ισορροπία ανάμεσα στα μαθήματα και την καθημερινότητα. Προσωπικά είχα την τύχη να βρίσκομαι σε ένα άκρως υποστηρικτικό περιβάλλον, κάτι που με βοήθησε πολύ».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button