ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Αποχαιρέτησαν τον «Πατριάρχη της Αυτοδιοίκησης» Βασίλη Κοντορίζο (φωτό)

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πορταριάς τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του Πατριάρχη της Αυτοδιοίκησης, Βασίλη Κοντορίζου που “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

Στον Ιερό Ναό κατέφθασαν και στεφάνια στη μνήμη του από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, αλλά και το ιστορικό στέλεχος του κόμματος Κώστα Λαλιώτη. Στεφάνι απέστειλε και το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, όπως και ο επικεφαλής της Συμμαχίας για τον Βόλο Νίκος Παπαπέτρος.

Πλήθος κόσμου παρέστη στον Ιερό Ναό για να πει το τελευταίο αντίο, στον σπουδαίο άνθρωπο της Αυτοδιοίκησης και σε έναν άνθρωπο απλό, έξω καρδιά και πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο.

Στην εξόδιο Ακολουθία βρέθηκαν φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες, γείτονες και κάτοικοι της Πορταριάς για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Μεταξύ άλλων, ήταν η πρώην βουλευτής και υπουργός Ροδούλα Ζήση, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, οι πρώην δήμαρχοι Δημ. Πιτσιώρης, Πάνος Σκοτινιώτης, Κυριάκος Μήτρου, Αλέκος Βούλγαρης, Ηλίας Καραπατάκης, Παν. Κουτσάφτης, Δ. Γαϊτανάς, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Χρήστος Στρατηγόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Αναστασίου, ο Δημήτρης  Τσιμπανακος, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Μάκης Τσάμης, ο Θανάσης Παπαγιάννης, ο δήμαρχος Συκεών Θεσσαλονίκης και πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΕ Σίμος Δανιηλίδης κ.α.

Επικήδειους εκφώνησαν ο πρώην αντιδήμαρχος Πορταριάς Γιάννης Γκουντέλιας, ο Σίμος Δανιηλίδης και ο ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button