ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κινηματογραφικές σκηνές στο Ηράκλειο: «Δεν φοβήθηκα μήπως με χτυπήσει» – Τι αναφέρει στο neakriti.gr το θύμα κλοπής που σταμάτησε να βοηθήσει σε τροχαίο

Ο Νίκος Σ. μιλώντας αποκλειστικά στο neakriti.gr αποκαλύπτει πώς τον έκλεψε ο Αλγερινός και τι συνέβη όταν σταμάτησε να βοηθήσει το φίλο του που είχε τρακάρει

Κινηματογραφικές σκηνές καταγράφηκαν τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 10 Ιουλίου, σε κεντρικό δρόμου του Ηρακλείου. Όλα ξεκίνησαν όταν μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Καζαντζίδη, γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Εκείνη τη στιγμή περνούσε από το σημείο ο Νίκος Σ. ο οποίος είδε τι συνέβη και σταμάτησε να συνδράμει καθώς γνώριζε το δικυκλιστή που τραυματίστηκε.

Ο 25χρονος Νίκος μίλησε αποκλειστικά στο neakriti.gr, περιγράφοντας το πως εκτυλίχθηκε το περιστατικό καθώς όσο εκείνος βοηθούσε το φίλο του κάποιος άλλος του έκλεβε το πορτοφόλι.

«Τον δικυκλιστή τον ήξερα και σταμάτησα να δω τι συμβαίνει και αν είναι καλά. Είχα παρκάρει το αυτοκίνητό μου λόγο παραπέρα όταν ήρθε μια γυναίκα και μου είπε κάποιος μου έκλεψε κάτι από μέσα. Μου έδειξε τον άνδρα και πήγα να διαπιστώσω αν όντως πήρε κάτι», περιγράφει αρχικά ο Νίκος Σ. μιλώντας στο neakriti.gr.

«Δεν φοβήθηκα μήπως με χτυπήσει ήθελα απλά να μάθω τι συμβαίνει. Στην αρχή δεν το παραδέχθηκε όμως μετά από πιέσεις μου έδωσε τα χρήματα. Εκείνη την στιγμή περνούσε ένα περιπολικό και κατήγγειλα το περιστατικό στις αρχές», υποστηρίζει.

Όπως ανάφερε ο 25χρονος, ο 43χρονος άνδρας από την Αλγερία δεν του πήρε το πορτοφόλι, προκειμένου να μην το αντιληφθεί αμέσως, το άνοιξε και πήρε από μέσα 150 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε κρύψει τα χρήματα σε μια κρυφή θήκη στο πορτοφόλι του, τα οποία έβγαλε και τα παρέδωσε στον Νίκο.

Στη συνέχεια η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 43χρονου καθώς μετά από έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του πάνω από 1.500 ευρώ και ένα κινητό μεγάλης αξίας, ενώ όπως διαπιστώθηκε τα χαρτιά του δεν ήταν νόμιμα.

Ο 43χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για κλοπή και πλαστογραφία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνώριμος των αρχών και αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button