ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ανωγειανάκης: «Το Ηράκλειο έχει… βαριά φανέλα και έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας»

Χαμόγελα και ικανοποίηση προκάλεσε στις τάξεις της Μικτής Κ16 του Ηρακλείου η πρόκριση στα προημιτελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Ο Ενωσιακός προπονητής, Γιώργος Ανωγειανάκης έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές για την μεγάλη προσπάθεια, παρότι όπως είπε η απόδοση δεν ήταν στο καλύτερο επίπεδο.

Επισήμανε ακόμη ότι η φανέλα είναι… βαριά και στόχος όλων είναι να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο.

«Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΕΠΣΗ, αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας που δέχθηκε να αλλάξουμε το παιχνίδι λόγω των υποχρεώσεων που είχα στη σχολή UEFA Α. Σε ότι αφορά τον αγώνα, δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Μέχρι το ημίωρο εμφανιστήκαμε πολύ αγχωμένοι, είχαμε νευρικότητα και δεν λειτουργήσαμε όπως συνήθως. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτο ημιχρόνου αλλάξαμε κάποια πράγματα, βρήκαμε το παιχνίδι μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε το γκολ. Παρόλα αυτά και στο δεύτερο ημίχρονο μας κυρίευσε το άγχος και είμαστε νευρικοί, με αποτέλεσμα να μην βρούμε το ρυθμό μας. Ο αντίπαλος ήταν αρκετά καλός και το θετικό για μας είναι ότι δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, παρότι δεν μας πήγαινε καλά. Τα παιδιά συνέχισαν, είχαν το πάθος και τη δύναμη, με αποτέλεσμα στο τελευταίο λεπτό να έρθει το γκολ. Ελπίζω ο αγώνας να γίνει ένα… μάθημα σε όλους μας. Δε χρειάζεται να πανηγυρίζουμε και να… τρελαινόμαστε. Ήταν ένα παιχνίδι που μας δίνει την πρόκριση και σίγουρα θέλουμε πολύ δουλειά για τη συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο 42χρονος προπονητής και συμπλήρωσε: «Η φανέλα του Ηρακλείου είναι βαριά, όπως λέμε ποδοσφαιρικά. Είναι σημαντική η πρόκριση, αλλά θεωρώ ότι οι απαιτήσεις και των ανθρώπων της ΕΠΣΗ, του κόσμου και των παιδιών είναι να προχωρήσουμε περισσότερο. Αυτό θέλουμε όλοι και αυτός είναι ο στόχος».

Για το επόμενο νοκ-άουτ παιχνίδι με τα Δωδεκάνησα υπογράμμισε: «Όταν είσαι στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει και το επίπεδο είναι καλύτερο. Όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα θα είναι ντέρμπι. Εμείς έχουμε δυνατότητες και πιστεύουμε στα παιδιά μας. Τα Δωδεκάνησα είναι μια καλή ομάδα και ανεξάρτητα αν παίζουμε στην έδρα μας ή όχι, έχουμε πίστη και αν είμαστε σε καλή μέρα δεν φοβόμαστε κανένα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button