ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ανοιχτά καταστήματα αλλά υποτονική η κίνηση σε Χανιά και Ηράκλειο την Κυριακή

Πολλοί ήταν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν την αργία της Κυριακής για τις αγορές τους με προτεραιότητα στα δώρα και στις ανάγκες των παιδιών

Ανοιχτά ήταν την Κυριακή 28 Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα στην Κρήτη με την κίνηση πάντως να είναι ανάλογη του χαρακτήρα της ημέρας. Η αγορά του Ηρακλείου κινήθηκε περισσότερο με τους καταναλωτές να απολαμβάνουν παράλληλα τη βόλτα τους στο κέντρο, ενώ πιο υποτονική ήταν η εικόνα στα Χανιά όπου ο κόσμος φαίνεται να περιμένει το δώρο του Πάσχα για τις αγορές του.

Ακόμη και οι Ηρακλειώτες που περιμένουν την καταβολή του δώρου του Πάσχα ή άλλων επιδομάτων και ενισχύσεων για να προμηθευτούν τα απαραίτητα είδη και κυρίως δώρα και λαμπάδες για τα παιδιά, χάρηκαν τη γιορτινή ατμόσφαιρα και τον ανοιξιάτικο καιρό.

Στην αγορά των Χανίων η κίνηση ήταν υποτονική με τον εμπορικό κόσμο να προσδοκά κορύφωση των πασχαλινών αγορών στο τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν την αργία της Κυριακής για τις αγορές τους με προτεραιότητα στα δώρα και στις ανάγκες των παιδιών.

Τα εμπορικά καταστήματα στην Κρήτη θα λειτουργούν μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο με εορταστικό ωράριο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button