ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ανοίγει ο δρόμος για την θεμελίωση νέων κτιρίων για τον κόμβο της καινοτομίας – Στόχος η αναβάθμιση των υποδομών του ΙΤΕ (vid)

Ηράκλειο

Ανοίγει ο δρόμος για την θεμελίωση νέων κτιρίων για τον κόμβο της καινοτομίας – Στόχος η αναβάθμιση των υποδομών του ΙΤΕ (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον δρόμο της εξέλιξης βαδίζει για ακόμα μία φορά το ΙΤΕ, έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης και τη θεμελίωση των νέων κτιρίων για τον κόμβο της καινοτομίας

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη θεμελίωση νέων κτιρίων για τον κόμβο καινοτομίας και προχωρημένης εκπαίδευσης στο Ηράκλειο αλλά και η επέκταση των κτιριακών υποδομών του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών του ΙΤΕ.

Το παρόν έδωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης δίνοντας το στίγμα του στον δρόμο της εξέλιξης που διανύει το ΙΤΕ.

Στον δρόμο της εξέλιξης βαδίζει για ακόμα μία φορά το ΙΤΕ, έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης και τη θεμελίωση των νέων κτιρίων για τον κόμβο της καινοτομίας και προχωρημένης εκπαίδευσης στο Ηράκλειο και την επέκταση των κτιριακών υποδομών του ινστιτούτου μεσογειακών σπουδών.

Πρόκειται για δύο έργα που θα διευρύνουν το πεδίο συνεργασίας της ερευνητικής κοινότητας με τον κόσμο της ιδιωτικής οικονομίας. Στόχος είναι να ενισχυθεί η θέση του ΙΤΕ στον παγκόσμιο και ευρωπαϊκό χάρτη καινοτομίας. 

Με τη δημιουργία διεθνούς κόμβου καινοτομίας να είναι ένα βήμα πιο κοντά, με τη θεμελίωση των κτιρίων θα ενισχυθούν οι καινοτομικές επιδόσεις της χώρας, θα προάγουν τη δικτύωση του παραγόμενου ακαδημαϊκού έργου με τις ανάγκες της παραγωγικής οικονομίας και φυσικά θα συμβάλουν στην αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού σε μία περίοδο όπως αυτήν της κρίσης που διανύει η χώρα.
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button