ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Ανθί-ΖΩ την πόλη μου»: Πάνω από 60 διαγωνιζόμενοι «ομόρφυναν» το Ηράκλειο (vid)

Πραγματοποιήθηκε χθες η βράβευση των νικητών του διαγωνισμού «Ανθίζω την πόλη μου» στο πάρκο Γεωργιάδη. Ένας διαγωνισμός με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την ενίσχυση πρασίνου στο Ηράκλειο με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 60 και τους πολίτες να καλοδέχονται αυτή τη δράση

Άνθη, φυτά και πολύ πράσινο σε κάθε γωνιά της πόλης ήταν ο στόχος του διαγωνισμού «Ανθίζω την πόλη μου» των εθελοντών του Δικαίωμα στην πόλη ποιότητα ζωής και περιβάλλοντος Ηρακλείου, με το Ηράκλειο να αναβαθμίζει την αισθητική του.

Πολίτες όλων των ηλικιών, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 60, πήραν μέρος στον διαγωνισμό στολίζοντας την πόλη με φυτά και ενισχύοντας την πράσινη νότα του Ηρακλείου. Ένας διαγωνισμός που όπως φαίνεται θα καθιερωθεί θέλοντας να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες για την ενίσχυση του στοιχείου της φύσης στον αστικό ιστό, έκανε την εμφάνισή του μέσα από τη δημιουργία 185 παιδιών καθώς σε συνεργασία με τους αρμόδιους ζωγράφισαν λουλούδια στον τοίχο του σχολείου τους.

Η δράση ολοκληρώθηκε εχθές με την απονομή των βραβείων στο πάρκο Γεωργιάδη, σε μία εκδήλωση γεμάτη μουσική, χαμόγελα και πολύ πράσινο, επιβραβεύοντας τόσο τους νικητές όσο και όλους τους συμμετέχοντες για τη συμβολή τους.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button