ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

«Μας έκλεισε το σπίτι» λέει ο παππούς του βρέφους που σκοτώθηκε στο τροχαίο – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Συγκλονίζει ο σπαραγμός του παππού που κρατούσε στην αγκαλιά του το -μόλις 4 μηνών- εγγόνι του, όταν παρασύρθηκε από μηχανή, το βράδυ του Σαββάτου (04.11.2023), στο Βόλο, με αποτέλεσμα το μωράκι να χάσει τη ζωή του.

Ο παππούς του βρέφους που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο Βόλο μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου: “Μας έκλεισε το σπίτι. Χάσαμε το αγγελούδι μας. Τι αλλάζει αν είχε πιεί…; Δεν τον ξέρουμε τον οδηγό. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε”.

Στο μεταξύ μία μαρτυρία “κλειδί” για τις συνθήκες του τροχαίου που έγινε στο Βόλο το βράδυ του Σαββάτου (04.11.2023) και κόστισε τη ζωή σε ένα βρέφος τεσσάρων μηνών, έφερε στο “φως” η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.

“Η μηχανή του 33χρονου περνάει ξυστά από εμένα και έναν οδηγό ακόμη”, κατέθεσε ο μάρτυρας για το σοκαριστικό τροχαίο στον Βόλο, που στοίχισε τη ζωή στο τεσσάρων μηνών βρέφος.

Ο ντελιβεράς κατέθεσε ουσιαστικά ότι ο οδηγός της μηχανής που παρέσυρε τον παππού, με αποτέλεσμα να του πέσει το εγγονάκι του από τα χέρια, να χτυπήσει στο δρόμο και να χάσει τη ζωή του, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το MEGA, ο ντελιβεράς κατέθεσε τα εξής: «Σχημάτισα την εντύπωση από τον τρόπο που πήγαινε ότι ίσως ο οδηγός δεν ήταν σε θέση να οδηγεί τη μηχανή με ασφάλεια. Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Ύστερα τον βλέπω να περνά ένα αυτοκίνητο από δεξιά, να κάνει ελιγμό αριστερά και να παρασύρει τον άνδρα που περνούσε τον δρόμο».

Το LIVE NEWS βρέθηκε στο τσιπουράδικο που είχε πάει ο οδηγός της μοτοσικλέτας και μίλησε με τους καταστηματάρχες, οι οποίοι είπαν ο οδηγός είχε πιει μόνο δύο ποτήρια τσίπουρο γύρω στις 3 το μεσημέρι.

Επίσης ο υπάλληλος στο τσιπουράδικο μίλησε στο LIVE NEWS για τις κινήσεις του οδηγού της μοτοσικλέτας, λέγοντας πως ο οδηγός ήπιε μία μπύρα μόνο.

«Πρέπει να ήταν γύρω στις 8, φάγανε πιάτο μικρό που έχουμε εδώ και από ότι θυμάμαι πρέπει να ήπιε μία μπύρα. Ήμουν έξω από το μαγαζί εκείνη την στιγμή τους είδα να κατεβαίνουν τον δρόμο με τα πόδια μεγάλη παρέα. Αυτοί πρέπει να ήταν 5-6 συνάντησαν εδώ κάποια άλλα άτομα. Δεν καθίσανε πολύ. Πρέπει να ήταν μία ώρα, μία το πολύ μιάμιση. Έρχεται συχνά για φαγητό, συνήθως δεν πίνει πολύ άμα θα πιει, δηλαδή άμα θα πιει, θα πιει μία μπύρα. Έρχεται για φαγητό, τα μεσημέρια συνήθως κανένα αναψυκτικό, το βράδυ αυτό, συνήθως έρχεται να φάει μετά την δουλειά».

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button