Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Στα 7α Sterea Basket Awards η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στην εκδήλωση για τα 7α Stereabasket Awards, που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 18 Αυγούστου 2023, στο Δημοτικό θέατρο «Ορέστη Μακρή», παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, η οποία απένειμε τιμητική πλακέτα στον κορυφαίο πρώην μπασκετμπολίστα Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Στον χαιρετισμό της ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς δυσκολίες και τραυματισμούς, με υγεία και χαρά για την κατάκτηση στόχων.

«Ξέρετε όλοι πόσο αγαπώ το μπάσκετ. Είναι μεγάλη μου τιμή να βραβεύω τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, που έχει πάρει όλες τις διακρίσεις και μας έχει γεμίσει με χαρά και περηφάνια. Ευχαριστούμε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Χρήστο Ζούπα, γιατί από τη στιγμή που κρέμασαν τις φανέλες, δεν σταμάτησαν και ακολούθησαν σημαντική πορεία και μετά. Και αυτό είναι το ουσιαστικό μάθημα για τα παιδιά μας, αυτά που μας αναφέρατε σήμερα και διδάσκετε στο μετά.» και συνέχισε «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Νικολάου, που είναι αποτελεσματικός, δραστήριος, αντικειμενικός, δίκαιος και έχει ταπεινοφροσύνη και τον Βαγγέλη Αγγέλου, που εκτός από προπονητής μπάσκετ, προπονεί το μυαλό, την σκέψη και την καρδιά σε όποιον είναι δίπλα του.», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

The post Στα 7α Sterea Basket Awards η Δήμαρχος Χαλκιδέων appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button