ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ακόμη μια απόπειρα εξαπάτησης καταγγέλλει το «Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου»

Το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου Α.Ε. εφιστά και πάλι την προσοχή του επιβατικού κοινού για απόπειρες εξαπάτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με την παράνομη χρήση της επωνυμίας του Οργανισμού

Για νέα προσπάθεια εξαπάτησης στο όνομα του «Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου Α.Ε.» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε, με άγνωστους να παροτρύνουν ανυποψίαστους πολίτες να κάνουν αίτηση προκειµένου να αποκτήσουν µια Heraklion City Bus CARD διάρκειας 12 µηνών.

Μάλιστα, το αντίτιμο είναι στα 2 ευρώ, ενώ ζητάνε και τα στοιχεία τραπεζικών λογαρισμών.

Το «Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου Α.Ε.» στην ανακοίνωση εφιστά την προσοχή των πολιτών. 

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου Α.Ε. ενηµερώνει το επιβατικό κοινό ότι τις τελευταίες ώρες εµφανίζεται σε µέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριµένα στο Facebook, πλαστή σελίδα µε το λογότυπο του Αστικόυ ΚΤΕΛ Ηρακλείου.

Πρόκειται για παραπλανητική ανάρτηση µε την οποία επιδιώκεται παράνοµη καταβολή ποσού από ανθρώπους που θα παραπλανηθούν, παροτρύνει ανυποψίαστους πολίτες να κάνουν αίτηση προκειµένου να αποκτήσουν µια Heraklion City Bus CARD διάρκειας 12 µηνών, έναντι δύο ευρώ και έπειτα ζητά στοιχεία τραπεζικού λογαριασµού.

Το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου Α.Ε. εφιστά την προσοχή των πολιτών, καθώς δεν έχει απολύτως καµία σχέση µε την συγκεκριµένη ανάρτηση. Αποτελεί απόπειρα εξαπάτησης του επιβατικού κοινού και προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών στοιχείων».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button