ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ακολουθεί αυστηρή δίαιτα για να αναρρώσει μετά το εγκεφαλικό ο Δημήτρης Σταρόβας – «Προχωρά καλά η ανάρρωση του»

Συνεχίζει ανελλιπώς και με θέληση τη φαρμακευτική αγωγή, επισήμανε η σύντροφός του

Ο αγαπημένος μουσικός Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε στο σπίτι του μετά από μια δύσκολη περίοδο ανάρρωσης, έχοντας υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο. Για 42 μέρες βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης, όπου δεχόταν εντατική θεραπεία για να ανακτήσει την υγεία του.

Η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, ενημέρωσε μέσω τηλεοπτικών εκπομπών για την κατάσταση της υγείας του, εξηγώντας ότι ο Δημήτρης συνεχίζει να ακολουθεί πιστά τη φαρμακευτική αγωγή, την αυστηρή δίαιτα και τις θεραπείες του. Παρά την πρόοδο που έχει σημειώσει, αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα με την ομιλία του.

Το πρωί της Δευτέρας, 1η Ιουλίου, η Άννα Σταθάκη δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινό» ότι η ανάρρωση του Δημήτρη προχωρά καλά, παρά τις δυσκολίες που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει. 

Όπως έκανε γνωστό, συνεχίζει να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών, μια εκ των οποίων είναι και η αυστηρή δίαιτα, που κρίνεται απαραίτητη. «Την Τετάρτη, μετά από 42 ημέρες ξαναμπήκε στο σπίτι ο Δημήτρης! Δόξα τω Θεώ! Συνεχίζει ανελλιπώς και με θέληση τη φαρμακευτική αγωγή, την αυστηρή δίαιτα και τις θεραπείες του» είπε η Άννα Σταθάκη.
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button