Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Αίτημα παράτασης εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας από το Επιμελητήριο Βοιωτίας

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, ως θεσμικός εκπρόσωπος της βοιωτικής επιχειρηματικής  κοινότητας και μετά την έκφραση σχετικών αιτημάτων από τα μέλη του, υπέβαλε αίτημα παράτασης εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας, τουλάχιστον έως τις 31/12/2024 και λειτουργίας αυτού, ως πιλοτικού, στην Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Νίκη Κεραμέως.

“Το αίτημα μας είναι δικαιολογημένο, καθώς το πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ δεν έχει δοκιμαστεί σε τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων επιχειρήσεων και εργαζομένων, οπότε απαιτείται η πιλοτική λειτουργία της ψηφιακής κάρτας εργασίας, για τον έλεγχο της εφαρμογής.

Επίσης, αυτή η νέα διαδικασία απαιτεί σοβαρές αλλαγές στην λειτουργία της επιχείρησης και φυσικά ανάλογο κόστος. Οι απαιτήσεις αυτές είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας, σε τόσο στενά χρονικά περιθώρια”, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Φουντάς, Διοικητικός  Προϊστάμενος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

The post Αίτημα παράτασης εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας εργασίας από το Επιμελητήριο Βοιωτίας appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button