ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αίσια εξέλιξη στην εξαφάνιση του 47χρονου δικηγόρου από την Αθήνα – Κοιμόταν σε παγκάκι στην ψαραγορά στο λιμάνι (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Αίσια εξέλιξη στην εξαφάνιση του 47χρονου δικηγόρου από την Αθήνα – Κοιμόταν σε παγκάκι στην ψαραγορά στο λιμάνι (vid)

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση ενός 47χρονου δικηγόρου από την Αθήνα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εδώ και 15 ημέρες στην Κρήτη, μετά την επίσκεψη του σε Μοναστήρι στα Χανιά

Μετά από αρκετές ημέρες αγωνίας για τον 47χρονο δικηγόρο από την Αθήνα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Κρήτη, η υπόθεση εξαφάνισης είχε αίσια εξέλιξη, καθώς χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκε σε παγκάκι λίγα βήματα από την ψαραγορά στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Τον 47χρονο αντίκρισε αρχικά ο Πρόεδρος των Ψαράδων Ηρακλείου, ο οποίος ενημέρωσε το Λιμενικό Σώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος δικηγόρος από την Αθήνα είχε μεταβεί σε Μοναστήρι στα Χανιά, όμως δεν φιλοξενήθηκε εκεί λόγω εργασιών ανακαίνισης.  Στη συνέχεια επικοινώνησε με φίλο του που διαμένει στο Ηράκλειο εκφράζοντας την επιθυμία του να μεταβεί στο Ηράκλειο. 

Από εκείνο το σημείο χάνονται τα ίχνη του, με την οικογένεια του να ενημερώνει τις Αστυνομικές αρχές. Συγγενικά του πρόσωπα βρέθηκαν στο Ηράκλειο, αναζητώντας τον 47χρονο ενώ ζήτησαν την βοήθεια και των επαγγελματιών αλιέων.

Η συμβολή των ψαράδων και σε αυτή την υπόθεση εξαφάνισης ήταν καθοριστική.  Ο 47χρονος ήταν ταλαιπωρημένος, με τον ίδιο να… ανακουφίζεται στη θέα των ανδρών του Λιμενικού Σώματος ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κλινική στο ΠΑΓΝΗ.

Η αγωνία έδωσε τη σκυτάλη στην χαρά, με την οικογένεια του δικηγόρου να συγχαίρει τον Πρόεδρο των Ψαράδων, καθώς χάρη στην παρατηρητικότητα του, εντοπίστηκε ο 47χρονος ο οποίος κοιμόταν σε παγκάκια στο λιμάνι και στο Μπεντενάκι, τις προηγούμενες ημέρες.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button