ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τη μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ επισκέφθηκε ο Γιακουμάκης πριν το ματς με τον Βόλο

Την μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με αποκλειστικά προϊόντα του συλλόγου, επισκέφθηκε πριν τον αγώνα με τον Βόλο, ο διεθνής Ηρακλειώτης επιθετικός και πρώην παίκτης του ΟΦΗ, Γιώργος Γιακουμάκης.

Ο σπουδαίος Έλληνας επιθετικός, έγινε δεκτός με δέος από τους μικρούς φίλους του ΟΦΗ, που βρέθηκαν εκεί και δεν είπε όχι φυσικά, για αυτόγραφα και φωτογραφίες μαζί τους.

Ο ίδιος έχαιρε υποδοχής από τον Γενικό Γραμματέα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Δημήτρη Αποστολάκη, ο οποίος του ανέφερε ότι είναι τιμή για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, η σπουδαία πορεία που κάνει τα τελευταία χρόνια, στο εξωτερικό, με σημερινό του σταθμό την Ατλάντα της Αμερικής, όπου και διαπρέπει.

“Είσαι Ηρακλειώτης, είσαι ΟΦΗ και μας κάνει περήφανους με τις επιτυχίες σου” ανέφερε χαρακτηριστικά, δίνοντας του ένα φούτερ με την ασπίδα στην καρδιά “για να το φοράς στην Αμερική”, όπως του είπε.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την υποδοχή και την αγάπη που εισέπραξε και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι, ο ίδιος και τα μέλη της οικογένειας του, έβγαλαν κανονικά κάρτα φίλου ΟΦΗ, για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Βόλο, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button