ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ήττα με 3-0 από τη Mπέβερεν στο πρώτο φιλικό για τον ΟΦΗ

Έπαιξαν…περισσότεροι από 22 παίκτες για τον ΟΦΗ

Ήττα με 3-0 από τη Mπέβερεν στο πρώτο φιλικό για τον ΟΦΗ…

Στην αρχική ενδεκάδα ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε τον Μπάουμαν κάτω από τα δοκάρια, και τους Χνάρη – Μπρεσάν κάτω από τα δοκάρια. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ξεκίνησε ο Αμπάντα και στο δεξί ο Γκονθάλεθ, ενώ στη μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Καραχάλιος – Γαγιέγος, με τον Φαϊτάκη να ξεκινάει μπροστά τους. Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης, δεξιά ξεκίνησε ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, αριστερά ο Αντριάν Ριέρα και στην κορυφή ο Άαρον Ισέκα.

ανοίγοντας το σκορ στο 18’ με το σουτ του Ντάσι εντός περιοχής. Στο 31ο λεπτό, η Μπέβερεν έφτασε σε δεύτερο γκολ με πανομοιότυπο τρόπο, καθώς μετά από ωραία ενέργεια, ο Λιμπόμπε βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το 2-0.

Πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, οι Βέλγοι έκαναν και το 3-0 με τον Λιμπόμπε να σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σέρβε. Ο ΟΦΗ δεν βρήκε τρόπο να σταματήσει τις επιθέσεις των Βέλγων, ενώ δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός παρά μόνο σε δύο φάσεις, μία με ένα τετ α τετ του Θεοδοσουλάκη και μία με εκτέλεση φάουλ του Γαγιέγος που πέρασε άουτ.

Ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε τον ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο με δέκα αλλαγές, και την εξής ενδεκάδα: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Νέιρα, Αποστολάκης, Πιστικός, Χιμένεθ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος, με τους προπονητές των δύο ομάδων να πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές και δοκιμές. Η καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 89’ με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι (που αμφισβητήθηκε) σε χέρι του Κουτεντάκη, του οποίου την εκτέλεση ανέλαβε ο Κερεμάτεκ, στέλνοντας την μπάλα άουτ με το 3-0 να μένει έως το φινάλε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button