ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Ήταν εκτός εαυτού, με απείλησε, φοβήθηκα» – Τα πρώτα λόγια του εργαζομένου στο επεισόδιο με τον Αυγενάκη (vid)

“Σπάει” τη σιωπή του ο εργαζόμενος μετά το επεισόδιο με τον Ηρακλειώτη βουλευτή

«Ήταν εκτός εαυτού, με έβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 22χρονου εργαζόμενου στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για το επεισόδιο που έγινε με τον βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη. 

Μετά την αντίδραση της κυβέρνησης και τη διαγραφή του Λευτέρη Αυγενάκη ο 22χρονος έκανε μήνυση στον Λευτέρη Αυγενάκη. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο που δείχνουν την επίθεση του Λευτέρη Αυγενάκη στον εργαζόμενο και την προκλητική του συμπεριφορά. 

«Ο εργαζόμενος είναι φοβισμένος», αναφέρει ο πρόεδρος του ΟΣΕΥΠΕ. 

Μπορεί ο ίδιος ο Αυγενάκης να ισχυρίζεται ότι δεν χειροδίκησε κατά του εργαζομένου, όμως το βίντεο που αποκαλύφθηκε δείχνει την επίθεση. Ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε απειλητικό ύφος, εισέβαλε σε γκισέ και τρομοκράτησε τον υπάλληλο. Όλα αυτά μαζί έκαναν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ανεχθεί τη συμπεριφορά του Λευτέρη Αυγενάκη. 

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, μάλιστα, όταν επέστρεψε από την Κρήτη στην Αθήνα πήγε στο γραφείο του γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ Σταύρου Καλαφάτη με το αίτημα διαγραφής του να είχε ήδη σταλεί από τον πρωθυπουργό προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ. Και το μεσημέρι της Τετάρτης ο Λευτέρης Αυγενάκης ήταν παρελθόν για την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, εκτός από τη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ, υπέστη και κοινοβουλευτικές κυρώσεις με τη μομφή που του απηύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής για ανάρμοστη συμπεριφορά καταφρόνησης του Συντάγματος και των πολιτειακών θεσμών, επιβάλλοντάς του ταυτόχρονα 15ήμερο αποκλεισμό από τις συνεδριάσεις της Βουλής.

Μάλιστα, ο υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας, στον οποίο επιτέθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης, του έκανε μήνυση για απειλή και εξύβριση. Όπως δε λένε οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου, ο Λευτέρης Αυγενάκης έβριζε συνεχώς και τα έβαλε και με αστυνομικό, ο οποίος έτρεξε στο συμβάν. «Ξέρεις ποιος είμαι εγώ, εγώ έχω ασυλία», φέρεται να του είπε…

Έτσι, τώρα ο Λευτέρης Αυγενάκης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις και στα δικαστήρια. 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button