ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται οι δράστες της αιματηρής επίθεσης σε μίνι μάρκετ στα Χανιά

«Ανθρωποκυνηγητό» για τη σύλληψη των δραστών

Οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης βρίσκονται σε επιφυλακή και διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται σε αιματηρή επίθεση σε μίνι μάρκετ στα Χανιά το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή, με τις αρχές να έχουν θέσει ως άμεση προτεραιότητα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Oι δύο ύποπτοι έχουν ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές. Ένας εξ αυτών, ο οποίος ήταν οπλισμένος με περίστροφο, φέρεται να πυροβόλησε και να τραυμάτισε έναν 34χρονο άνδρα στο πόδι. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων με διαμπερές τραύμα στο γόνατο και νοσηλεύεται εκεί, υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

Εκτός από τον 34χρονο, άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Ο 58χρονος πατέρας του τραυματισμένου άνδρα, που είναι ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ και ο 32χρονος αδελφός του, δέχθηκαν χτυπήματα με ρόπαλο. Μετά τη χορήγηση πρώτων βοηθειών και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, επέστρεψαν στο σπίτι τους για να αναρρώσουν.

Οι αρχές εξετάζουν όλες τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει μέχρι τώρα και συνεχίζουν τις εντατικές έρευνες για να συλλάβουν τους δράστες και να τους οδηγήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button