ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έχασαν στην πρεμιέρα στο Μεξικό τα αδέλφια Τσιτσιπά

Κόντρα στον Βούκιτς ξεκινάει την προσπάθεια του ο Στέφανος… 

Δεν κατάφεραν να μπουν… με το δεξί στο τουρνουά του Λος Κάμπος Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς. Τα δύο αδέρφια ηττήθηκαν με 6-4, 6-3 από τους Αυστραλούς Μαξ Παρσέλ/Τζόρνταν Τόμπσον, Νο.4 του ταμπλό, και έμειναν εκτός οκτάδας στο Mifel Tennis Open.

Στέφανος και Πέτρος έχασαν συνολικά τρεις φορές το σερβίς τους, αλλά οι ίδιοι δεν είχαν κανένα μπρέικ πόιντ στον αγώνα. Οι νικητές θα παίξουν στη συνέχεια με το δίδυμο Μπόρτζες/Γκόρανσον.

Ο Στέφανος, φυσικά, αγωνίζεται και στο μονό της διοργάνωσης και ξεκινάει τα ξημερώματα (περίπου στις 2.30-3.00) την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του, με πρώτο αντίπαλο τον Αυστραλό Αλεξάντερ Βούκιτς (Νο.72).

Ο Πέτρος, από την πλευρά του, που αυτή την εβδομάδα ανέβηκε στο Νο.87 του κόσμου στο διπλό, θα παραμείνει στο Μεξικό και την άλλη εβδομάδα θα παίξει με τον Στέφανο στο Ακαπούλκο.

 

Mε Βούκιτς ο Στέφανος τα ξημερώματα

Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει την προσπάθειά του στο τουρνουά του Λος Κάμπος (ATP 250) και φιλοδοξεί να κάνει το πρώτο βήμα προς υπεράσπιση του τίτλου του.

Θα βρει απέναντί του περίπου στις 2.30-03.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (22/2) τον Αυστραλό Αλεξάντερ Βούκιτς (Νο.72), που πέτυχε πολύ δύσκολη νίκη σε βάρος του Μεξικανού Ροντρίγκο Πατσέκο (Νο.692) με 7-6(5), 7-6(10) και πέρασε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Βούκιτς και Τσιτσιπάς θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους και ο νικητής θα παίξει μια μέρα μετά στα προημιτελικά με Ρίνκι Χιτζικάτα ή Αλεκσάνταρ Κοβασεβιτς. Ο αγώνας θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6.

Επικεφαλής του ταμπλό στο Μεξικό είναι ο Σάσα Ζβέρεφ (ο Στέφανος είναι το Νο.2), ενώ παρόντες στο Λος Κάμπος είναι και οι Άλεξ Ντε Μινόρ, Κάσπερ Ρουντ.

Πηγή sdna.gr
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button